Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Di Maria, între două nume mari! Ce împiedică o revenire la prima sa echipă din Europa

Dani Morar

Publicat 17/06/2023 la 19:43 GMT+3

Angel Di Maria a rămas liber de contract după despărțirea de Juventus și nu a semnat cu nicio echipă până în acest moment, chiar dacă este campion mondial cu Argentina. Mijlocașul ar avea două oferte și va avea de ales între Inter Miami și Benfica.

Angel Di Maria durante Italia-Argentina - Finalissima 2022

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria este liber de contract după ce Juventus a decis să nu îi mai ofere o nouă înțelegere. Argentinianul nu se grăbește să-și aleagă noua echipă, chair dacă s-a scris despre un interes al Barcelonei pentru el.
Tuttosport anunță că mijlocașul ia în calcul două opțiuni pentru viitor. Revenirea la Benfica sau un transfer la Inter Miami, unde ar evolua alături de prietenul Leo Messi, sunt variantele lui Angel.
O mutare în Portugalia, la primul său club din Europa, unde a jucat între 2007 și 2010, înainte de a se transfera la Real Madrid, este posibilă, însă există și anumite piedici. Rui Costa, fost jucător portughez și oficial al clubului, a luat deja legătura cu cei din anturajul lui Di Maria, însă există două probleme. Una este legată de accidentările dese și vârsta jucătorului, iar a doua de salariul mare cerut de acesta.
Potrivit Jornal de Noticias, Di Maria este ademenit cu oferte bune din punct de vedere financiar în Orientul Mijlociu, dar și de Inter Miami. Americanii vor să construiască o echipă puternică în jurul lui Messi, iar cei doi se cunosc atât de bine de la naționala Argentinei, cu care au cucerit Campionatul Mondial.
Citește și:

Inter Miami îi oferă facilități extraordinare lui Leo Messi

Inter Miami este gata să-i ofere facilități extraordinare lui Messi. Argentinianul ar urma să încaseze un procent semnificativ din profitul înregistrat prin aplicația MLS Pass.
Drepturile de televiziune MLS sunt în mâinile Apple, care a plătit 2,5 miliarde de dolari Ligii Americane pentru un contract pe zece ani. Americanii estimează că numărul de abonați la aplicația MLS Pass va crește considerabil dacă Messi va ajunge peste Ocean, astfel că acesta va fi recompensat financiar în funcție de încasările suplimentare.
De asemenea, Messi ar urma să încaseze o sumă uriașă și de la Adidas. Legătura lui Messi cu Adidas este cunoscută, întrucât relația sa cu marca germană datează din 2006. Adidas îmbracă toate echipele MLS (29) printr-un contract de sponsorizare pe care l-a semnat până în 2030 pentru o valoare de 830 de milioane de dolari.
Inter Miami ar fi stabilit chiar și data primului meci al lui Messi la echipa lui David Beckham. Aceasta ar fi pe 21 iulie, împotriva lui Cruz Azul, într-un turneu amical care se va disputa pe stadionul DRV PNK din Miami.
În ceea ce privește debutul în MLS, Lionel Messi ar trebui să aștepte a doua jumătate a sezonului, mai exact partida contra celor de la Charlotte, programată pe 20 august. Deși nu e nimic sigur că Messi va fi atunci pe teren, presa americană relatează că prețurile biletelor la partida respectivă au început deja să crească.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo