Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu, aproape de un transfer în Serie B! Când este așteptată o decizie în privința românului

Bianca Dumitru

Publicat 09/01/2023 la 18:41 GMT+2

Ionuț Radu și-a pierdut poziția în echipa de start a celor de la Cremonese după doar jumătate de sezon, după ce s-a accidentat și i-a cedat locul între buturi lui Marco Carnesecchi. Jurnaliștii din Italia au anunțat că românul ar putea ajunge la Reggina, în Serie B.

Ionut Andrei Radu, Inter 2021-2022. Foto di Giuseppe Maffia per Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Ionuț Radu nu mai face parte din planurile antrenorului celor de la Cremonese. După doar o jumătate de sezon, românul și-a pierdut locul în echipa de start, în urma unei accidentări la cot care i-a permis lui Marco Carnesecchi să se remarce între buturile echipei care se află pe locul 19 în clasamentul din Serie A.
Românul în vârstă de 25 de ani este acum în căutarea unei echipe la care să evolueze constant și, potrivit presei din Italia, nu ar refuza nici vreo ofertă venită din Serie B.
Conform celor de la Tutto Mercato Web, Ionuț Radu se află în atenția celor de la Reggina, ocupanta locului 2 în liga a doua italiană, care își caută un portar pe care să se poată baza.
"De la Cremonese la Reggina: portarul român este în căutarea unui loc de titular și din acest motiv ar lua în calcul să coboare o categorie pentru a ajunge la echipa calabreză, a doua clasată.
Reggina este în căutarea unui portar de încredere, iar din acest motiv i-a sondat și pe experimentații Sirigu și Nicolas. Aceasta este una dintre loviturile la care ne putem aștepta în următoarele 7 zile", au notat jurnaliștii italieni.
Dacă va ajunge la Reggina, Ionuț Radu ar urma să fie antrenat de fostul campion mondial Filippo Inzaghi. Pe urmele goalkeeper-ului român s-au mai aflat, în ultima vreme, și Saint-Etienne, Reims și Lorient.
Citește și:

Ionuț Radu, în echipa etapei a doua din Serie A

În acest sezon, Ionuț Radu a fost titular în duelul cu AS Roma, pierdut de Cremonese cu scorul de 1-0. În ciuda eșecului, site-ul SofaScore i-a dat portarului român nota 9 pentru prestația împotriva echipei lui Jose Mourinho, în care a reușit 10 parade.
Goalkeeper-ul a fost ulterior inclus în echipei celei de-a doua etape a campionatului Italiei. Singurul jucător care a avut o notă mai mare decât a lui Radu este Piotr Zielinski, mijlocașul lui Napoli, notat cu 9,1 după cele două pase de gol din meciul cu Monza.
Echipa etapei a doua din Serie A: Ionuț Radu (Cremonese, 9) - Denso Kasius (Bologna, 7,5), Chris Smalling (AS Roma, 8), Alessandro Bastoni (Inter, 8,3), Aleksa Terzic (Fiorentina, 7,8) - Ismael Bennacer (AC Milan, 8,6), Lorenzo Pellegrini (AS Roma, 8,6), Piotr Zielinski (Napoli, 9,1) - Ruslan Malinovskyi (Atalanta, 7,9), Lautaro Martinez (Inter, 7,6), Kvicha Kvaratskhelia (Napoli, 8,1).
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo