Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho a "găsit" cel mai rapid jucător din istorie! "Joc unde vrei, mister"

Cristian Mihală

Publicat 09/08/2022 la 11:46 GMT+3

Antrenorul echipei italiene de fotbal AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a declarat, în glumă, că sprinterul Lamont Marcell Jacobs, campionul olimpic en titre la 100 m, ar putea juca la formaţia ''giallorossa'' ca fundaş sau atacant.

José Mourinho strebt mit der AS Roma den ersten Meistertitel seit 2001 an

Credit imagine: Getty Images

''Super rapid, dominant, perfect din punct de vedere tehnic. Poate juca fundaş sau atacant...'', a afirmat Mourinho într-o postare pe o reţea de socializare, alături de o fotografie cu atletul de 27 de ani, a doua zi după meciul amical cu Şahtior Doneţk (5-0).
Tehnicianul lusitan nu are nicio îndoială că Jacobs s-ar potrivi la AS Roma. Nu numai că italianul de origine americană ar fi cel mai rapid din Serie A, dar şi cel mai versatil.
Jacobs, un mare fan al echipei AS Roma, a primit tricoul cu numărul 12 în timpul unei vizite la clubul capitolin şi s-a declarat pregătit să lase atletismul pentru a fi următorul mare transfer al echipei, după atacantul argentinian Paulo Dybala.
''(Joc) unde vrei, mister'', i-a replicat Jacobs lui Mourinho într-un comentariu la postarea antrenorului, întrebând totodată când va juca.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo