Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Osimhen, "copleșit" după titlul cucerit cu Napoli în Serie A! Ce a spus despre viitorul său

Bianca Dumitru

Publicat 05/05/2023 la 10:47 GMT+3

Napoli a cucerit în mod oficial titlul de campioană a Italiei, după remiza de aseară cu Udinese, scor 1-1. După meci, Victor Osimhen a vorbit despre cum a fost acest sezon pentru el și despre ce urmează, în condițiile în care pe urmele sale se află multe echipe de top din Europa.

La joie de Victor Osimhen lors d'Udinese - Napoli

Credit imagine: Getty Images

Napoli și-a adjudecat aseară cel de-al treilea titlu din istorie, primul după era legendarului Diego Armando Maradona. Trupa lui Luciano Spalletti a dat peste cap calculele tuturor specialiștilor după un sezon magistral, în care nu a pornit cu prima șansă la Scudetto.
La finalul remizei cu Udinese, scor 1-1, contând pentru a 33-a etapă din Serie A, Victor Osimhen, cel care a înscris golul egalizator, a vorbit despre ce înseamnă pentru el cucerirea titlului în Serie A.
Fotbalistul nigerian care este golgheterul campionatului Italiei, cu 22 de reușite, a spus că nu va uita niciodată momentul în care va sărbători cu fanii primul titlu după 33 de ani.
"Nu am fost favoriți la începutul sezonului, nu au crezut foarte mulți oameni în noi. Această echipă a rămas unită... Am crezut încă de la începutul sezonului că avem o echipă grozavă cu care putem câștiga Scudetto. Acum a realizat acest vis.
Sunt copleșit acum, nu știu ce cuvinte să folosesc pentru a cuantifica cu adevărat acest sentiment... Nimeni nu a meritat acest Scudetto mai mult decât napolitanii.
Este un sentiment uimitor, am așteptat atâția ani acest moment. Să putem să le livrăm Scudetto napoletanilor este ceva ce nu vom uita niciodată și vom continua să trăim momentul în inimile noastre pentru tot restul vieții.
Mă bucur pentru toți napolitanii... acum vom sărbători în fața propriilor fani și ne vom bucura de momentul pe viață", a declarat Victor Osimhen pentru DAZN.
Citește și:

De Laurentiis nu vrea să renunțe la Osimhen

În urma prestațiilor bune pe care le-a avut în tricoul lui Napoli, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, cum ar fi Manchester United, PSG și Chelsea.
După meciul cu Udinese, Osimhen a spus că nu se gândește încă la ce urmează pentru el, dorindu-și doar să se bucure de titlu alături de fanii lui Napoli.
"Nu e momentul potrivit să vorbesc despre viitorul meu. Vreau doar să mă bucur de acest titlu incredibil. Abia aștept să mă întorc la Napoli și să-i îmbrățișez pe fani. Sunt foarte fericit pentru ei", a declarat nigerianul.
În februarie, Osimhen spunea că viitorul său va fi decis de conducerea clubului. Aseară, după cucerirea titlului, președintele lui Napoli a dat asigurări că nu va renunța la fotbaliștii săi, în frunte cu Kim Min-jae, Kvaratskhelia și Osimhen.
Aurelio De Laurentiis vrea să continue proiectul formației din sudul Italiei, care e unul ambițios, având ca scop cucerirea Champions League, după ce anul acesta, Napoli a fost eliminată din faza sferturilor de finală în competiția supremă inter-cluburi, de Milan.
"Acesta este încununarea unei așteptări de 33 de ani. Când am ajuns aici, am zis că ne va lua 10 ani să ajungem în Europa, ceva ce am realizat anticipat, și alți 10 ani să câștigăm Scudetto. Am reușit asta mai devreme de asemenea! Acum ne lipsește să câștigăm încă un titlu și Champions League", a spus De Laurentiis, citat de Gazzetta dello Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo