Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin a fost învins de Inter! Lukaku a marcat o dublă cu Empoli, în timp ce românul a irosit o mare ocazie

Dani Morar

Actualizat 23/04/2023 la 15:29 GMT+3

Răzvan Marin a fost integralist la Empoli în înfrângerea cu 0-3 de pe teren propriu, cu Inter. Mijlocașul român a avut o ocazie mare de a egala la scorul de 0-1, în timp ce Romelu Lukaku a reușit prima dublă din acest sezon și a oferit un assist la golul 3, marcat de Lautaro Martinez.

Răzvan Marin

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin a fost integralist în partida dintre Empoli și Inter. Românul a fost foarte prezent în acțiunile echipei sale în repriza a doua, ratând o ocazie bună de a marca, dar oaspeții s-au impus cu 2-0, grație dublei lui Romelu Lukaku și a golului lui Lautaro Martinez.
Inter a început bine și a dominat categoric prima parte a jocului. Prima ocazie a venit în minutul 4, atunci când Marcelo Brozovic a recuperat în marginea careului, dar șutul său a fost blocat de unul dintre fundașii adverși.
Hakan Calhanoglu a ratat o ocazie bună de a marca, dar nu a avut noroc. Mijlocașul a primit o pasă în apropierea careului, dar șutul său a trecut la doar câțiva centimetri peste bara trasnversală.
Samir Handanovic a fost pus la grea încercare după un sfert de oră. Cambiaghi a șutat puternic, dar portarul a scos în corner. Acesta a fost nevoit să mai intervină o dată, în minutul 21, la încercarea lui Tommaso Baldanzi.
Inter a deschis scorul imediat după pauză, prin Romelu Lukaku. Oaspeții au purtat o acțiune superbă, combinând pe spații mic, iar Brozovic l-a servit pe atacant la marginea careului. Belgianul a tras pe jos, la colțul lung, fără șanse pentru portarul advers.
Empoli a replicat în minutul 55, după o acțiune purtată în centru. Mingea a ajuns în stânga, la Nicolo Cambiaghi, cel care a șutat mult peste din poziție destul de bună.

Răzvan Marin și Empoli, la doar 4 puncte peste zona retrogradării

Răzvan Marin a irosit o șansă foarte mare după o oră de joc. Românul a primit o pasă pe jos în centrul careului, dar a ezitat să tragă din prima și a săltat mingea, sperând să fie agățat de unul dintre fundașii oaspeților și să obțină un penalty. Nu s-a întâmplat, însă, acest lucru, iar mijlocașul a scăpat balonul în aut de poartă.
Calhanoglu putea dubla avantajul lui Inter, după un contraatac rapid al echipei sale. Mingea a ajuns în stânga, iar mijlocașul a trimis puternic sub bară, fază încheindu-se cu un corner.
La faza imediat următoare, Gagliardini a centrat perfect, iar de Vrij a reluat cu capul, lovind bara transversală. Lukaku a fost aproape de a face dubla, dar șutul său cu stângul a trecut alături.
Lukaku a făcut până la urmă 2-0 pentru Inter, după o acțiune solitară superbă. A fost prima dublă pentru atacantul belgian în acest sezon și doar a 5-a reușită a stagiunii, cifre destul de slabe pentru un vârf de o asemenea calitate.
Lautaro Martinez a marcat și el pe final, din pasa lui Lukaku, iar Empoli - Inter s-a încheiat 0-3. Oaspeții au urcat pe loc de Europa League, iar formația lui Răzvan Marin este la doar 4 puncte peste ultimul loc retrogradabil, ocupat de Verona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo