A trecut aproape o lună de când Dybala e liber de contract, după despărțirea de Juventus. Se părea că Inter a făcut suficient pentru a-și asigura serviciile sud-americanului de 28 de ani, însă acum presa din Italia anunță că Roma va fi cea care dă lovitura.
Potrivit Tuttomercatoweb, părțile au bătut palma pentru un salariu de aproximativ 130.000 de euro/săptămână, iar decisiv în acceptarea ofertei a fost Mourinho. Tehnicianul portughez a mizat pe faptul că îl va impresiona pe Dybala cu discursul său și i-a telefonat personal. Evident, "Specialul" nu a făcut vreo promisiune legată de salariu, ci i-a vorbit atacantului despre cât de important va fi în proiectul său și despre ce oportunități va avea, într-un parteneriat în ofensivă cu Tammy Abraham.
Marcator a 15 goluri în sezonul trecut, la Juventus, "La Joya" a fost impresionat că antrenorul portughez a hotărât să ia problema în propriile mâini, acest semnal arătându-i cât de mult îl dorește. Dybala îl aprecia foarte mult pe Mourinho de când acesta a antrenat pe Inter, în urmă cu peste un deceniu, astfel că s-a decis repede că varianta Roma e cea mai bună pentru viitorul carierei lui.
Premier League
Chelsea vrea un star din Serie A! Oferă la schimb un fotbalist pe care a dat 60 de milioane de €
11/08/2022 LA 12:26

De ce a refuzat Dybala pe Inter?

Dincolo de oferta Romei și de faptul că Mourinho i-a transmis că îl vede un jucător cheie în proiectul său, unul extrem de ambițios, "Specialul" i-a mai spus lui Dybala că a primit garanții că va primi un buget generos de transferuri, care să îi asigure un loc între primele 4 în Serie A.
Al doilea motiv pentru care Dybala nu va ajunge pe Giuseppe Meazza ține de latura sentimentală, vârful fiind impresionat de modul în care fanii bianconeri și-au luat rămas bun de la el. Să semneze cu marea rivală, Inter, în acest context, ar fi o trădare prea mare, iar sud-americanul preferă, astfel, să ajungă la Roma.
Presa italiană notează faptul că părțile ar putea oficializa mutarea zilele următoare, formația din Cetatea Eternă propunându-i un contract valabil pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.
Serie A
Mourinho a "găsit" cel mai rapid jucător din istorie! "Joc unde vrei, mister"
09/08/2022 LA 08:46
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Depay, tot mai aproape de Juventus! Unde l-a împrumutat Barcelona pe Nico
04/08/2022 LA 12:40