Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wijnaldum, OUT din cauza unei fracturi de tibie! Olandezul s-a accidentat la un antrenament

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/08/2022 la 09:29 GMT+3

Georginio Wijnaldum a suferit o fractură de tibie în timpul unui antrenament și ar putea lipsi de pe teren mai multe luni, după o astfel de accidentare fiind nevoie de ceva timp pentru recuperare.

Georginio Wijnaldum (AS Roma)

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul olandez Georginio Wijnaldum, sosit în urmă cu două săptămâni la AS Roma sub forma unui împrumut de la Paris Saint-Germain, a fost victima unei "fracturi de tibie la piciorul drept" în cursul unui antrenament, a anunțat clubul italian de fotbal, citat de AFP.
AS Roma nu a precizat durata necesară recuperării previzibile a internaționalului olandez, accidentat cu doar trei luni înaintea loviturii de începere a Cupei Mondiale din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).
"În urma unei lovituri primite la ședința de antrenament de astăzi, Wijnaldum a fost supus în cursul serii la examene clinice care au relevat o fractură de tibie la piciorul drept.
Jucătorul va fi supus unor noi controale în următoarele zile", a indicat clubul italian pe site-ul său.
Venit liber de contract la PSG de la Liverpool, după ce a semnat un contract valabil până în 2024, mijlocașul de 31 de ani nu s-a impus la echipa pariziană, având doar un rol de rezervă.
El a venit la începutul lunii august în capitala Italiei și a intrat în joc weekend-ul trecut la Salerno (1-0), în prima etapă din Serie A.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo