Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum arată oferta lui Napoli pentru Radu Drăgușin! Italienii au anunțat cifrele din contract

Bianca Dumitru

Publicat 06/01/2024 la 11:32 GMT+2

Radu Drăgușin nu s-a decis încă asupra viitoarei sale destinații, dar are pe urmele sale mai multe echipe de top din Europa, printre care Tottenham și Napoli. Jurnaliștii italieni au anunțat care este salariul pe care campioana din Serie A e dispusă să i-l ofere românului.

Radu Drăgușin (Salernitana)

Credit imagine: Getty Images

"Afacerea Drăgușin" este departe de a se finaliza, chiar dacă în urmă cu câteva zile părea că Tottenham va fi viitoarea destinație a internaționalului de 21 de ani. Românul preferă Premier League, visul său fiind să evolueze în cel mai puternic campionat al lumii.
De altfel, Drăgușin chiar ar fi bătut palma cu oficialii lui Spurs, acceptând un contract pe 5 ani, cu un salariu de aproximativ 4,5 milioane de euro/sezon, după cum a anunțat Fabrizio Romano.
Cu toate astea, pe fir a intrat recent și campioana Italiei, care și-ar dori foarte mult să îi obțină semnătura în această fereastră de mercato. Napoli a pus la bătaie o ofertă și mai bună decât cea făcută de Spurs, în speranța că îi va convinge pe cei de la Genoa, iar Drăgușin va evolua tot în Serie A.
Cu mutarea încă nerezolvată, jurnaliștii italieni de la Il Mattino au scris că oficialii lui Napoli i-ar fi oferit românului un contract pe 5 ani, cu un salariu de două milioane de euro net pe sezon, cu bonusuri de performanță.
Conform sursei citate, oferta este în concordanță cu ceea ce își dorește agentul lui Drăgușin să obțină pentru fotbalistul de 21 de ani, dar încă nu a fost luată nicio decizie concretă, fiind așteptată o reacție din partea celor de la Tottenham.
Citește și:

Pecchia, impresionat de Radu Drăgușin

Antrenorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă a vorbit despre Radu Drăgușin. Fabio Pecchia, care l-a antrenat pe fundaș la Juventus U23, a spus că românul este potrivit pentru a face pasul spre Premier League.
"Dacă valoarează Drăgușin 30 de milioane? Valoarea este determinată de piață, eu l-am antrenat acum câțiva ani și pot spune că este un băiat puternic, inteligent și descurcăreț.
În final, totuși, piața scoate câteva numere... Este potrivit pentru Premier League? Din punctul meu de vedere, da, poate deveni un jucător de top. Are structură și fizicitate", a spus Pecchia, citat de Napoli Magazine.
Radu Drăgușin este cel mai folosit jucător de la Genoa, evoluând peste 1.930 de minute pentru echipa "grifonului" în toate competițiile, fiind integralist în cele 19 meciuri de Serie A pe care le-a disputat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo