Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El Shaarawy, în lacrimi după golul victoriei lui Roma! ”Faraonul”, acuzat de pariuri ilegale

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/10/2023 la 17:33 GMT+3

AS Roma a câștigat la limită partida de astăzi împotriva celor de la Monza. Stephan El Shaarawy a marcat golul victoriei în minutul 90 și a izbucnit în lacrimi. Acesta este acuzat de încălcarea regulilor cu privire la pariurile ilegale.

Stephan El Shaarawy a pleuré après avoir inscrit le but de la victoire de l'AS Rome face à Monza

Credit imagine: Imago

Articol scris de Daniel Kerekes
Fotbalul italian trece printr-o perioadă complicată, odată cu ieșirea la iveală a neregulilor comise de unii jucători, care au pariat ilegal în ultimul an. Mai mulți jucători sunt suspectați, iar unul dintre ei este atacantul Romei, Stephan El Shaarawy.
"Faraonul" a negat orice acuzație, iar după golul marcat în această după masă în meciul cu Monza, acesta a izbucnit în lacrimi, fiind aclamat de un stadion întreg.

El Shaarawy: "Sunt rănit!"

Fotbalistul cu origini egiptene a vorbit despre situația în care a fost pus: "Sunt rănit de acele speculații. Conștiința mea este 100% curată și mă doare când nu se spun lucruri adevărate. Am acumulat foarte multe emoții, dar acum sunt fericit.
Cum se pot gândi că nu respect fotbalul, atunci când trăiești emoția de a marca în ultimul minut și să alergi spre fani. Mereu m-am gândit să joc fotbal și să mă distrez", a declarat acesta pentru Corriere dello Sport.
Citește și:
El Shaarawy îl va da în judecată pe jurnalistul care l-a acuzat că a pariat. Fotbalistul spune că a fost acuzat pe nedrept, iar agenții acestuia au făcut deja o plângere pe numele jurnalistului italian, Fabrizio Corona.
Internaționalul italian joacă la AS Roma din ianuarie 2021, când a revenit în Europa, după aventura din China. Atacantul ajuns la 30 de ani a marcat primul său gol din acest sezon. El Shaarawy a jucat nu mai puțin de 240 de meciuri pentru capitolini și a maract 59 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo