Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter își sărbătorește titlul în weekend, cu o paradă triumfală prin Milano! Programul evenimentului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/04/2024 la 20:54 GMT+3

După meciul dintre Inter și Torino de duminică, două autobuze decapotabile vor fi puse la dispoziție pentru o paradă festivă de la San Siro până la Duomo. Parada va dura 4 ore, în timp ce fotbaliștii lui Simone Inzaghi se vor plimba pe străzile din Milano.

L'Inter festeggia il 20° scudetto sotto la Curva

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Ștefania Giogîlea
După un sezon impresionant, Inter Milano a câștigat titlul de campioană în Serie A și a decis să își sărbătorească triumful într-un mod grandios.
Meciul cu Torino, programat de la ora 13:30 pe Giuseppe Meazza, va fi doar începutul unei zile de sărbătoare atât pentru jucători, cât și pentru suporteri.
După ceremonia de premiere de pe stadion, în jurul orei 16:00, campioana Italiei va urca în două autobuze decapotabile decorate în culorile clubului, negru și albastru, și cu două stele strălucitoare pe lateral (pentru cele 20 de titluri cucerite). Unul dintre autocare va fi destinat jucătorilor și staff-ului tehnic, în timp ce celălalt va găzdui restul membrilor clubului.
Traseul paradei, lung de 8 kilometri și care va dura aproximativ 4 ore, a fost stabilit de către Prefectură în colaborare cu clubul și autoritățile locale. Autobuzele vor străbate orașul, trecând prin puncte cheie cum ar fi: Parco Sempione, Arco della Pace, Arena, Porta Nuova, Piazza della Repubblica și Manzoni până la Dom.
Sosirea autobuzelor la destinație este așteptată în jurul orei 20:00, cei de la Inter urmând a fi întâmpinați de un DJ și de speaker-ul clubului, Mirko Mengozzi, care va prezenta echipa.
Pe 19 mai, festivitățile vor continua la meciul dintre Inter și Lazio, când va avea loc ceremonia de decernare a trofeului. Evenimentul va fi urmat de un concert live pe stadion, susținut de cântăreți cu o credință puternică în culorile nerazzurri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo