Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus i-a prelungit contractul lui Fagioli! Susținere totală pentru jucătorul suspendat

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/11/2023 la 13:57 GMT+2

Juventus a decis să-i prelungească înțelegerea jucătorului care a încălcat regulile cu privire la pariurile ilegale. Nicolo Fagioli a fost suspendat pentru o perioadă de 7 luni în urma scandalului, dar echipa sa își dovedește susținerea prin acest nou contract valabil până în 2028.

Fagioli, giocatore della Juventus

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Nicolo Fagioli a fost în centrul scandalului pariurilor, izbucnit în octombrie. Mijlocașul de 22 de ani al "Bătrânei Doamne" a recunoscut că pariat ilegal și că are datorii enorme. Chiar și așa, Juventus a dorit să îl susțină pe fotbalist, prelungindu-i înțelegerea, chiar dacă acesta este suspendat până în mai 2024.
Jurnalistul italian, Fabrizio Romano, a anunțat că astăzi se va oficializa prelungirea înțelegerii între Fagioli și "bianconeri" pentru încă doi ani, contractul său actual expirând în 2026. Contractul a fost semnat în urmă cu o săptămână iar salariul tânărului urmează să fie mărit.
Fagioli face parte din planurile pe termen lung ale lui Juventus, fiind unul dintre cei mai promițători fotbaliști italieni. Acesta a debutat pentru torinezi sub comanda lui Andrea Pirlo, la 19 ani, iar în sezonul trecut a reușit să-și câștige locul de titular în echipa antrenată de Massimiliano Allegri.
Citește și:

Fagioli a început lupta împotriva dependenței de pariuri

Tânărul mijlocaș a recunoscut că este dependent de pariuri, iar acesta a început să facă terapie în acest sens, ca parte din pedeapsă. Datoriile lui Fagioli se ridică la 3 milioane de euro, acesta împrumutându-se de la prieteni, printre care și Radu Drăgușin.
Sandro Tonali este un alt jucător implicat în acest scandal. Jucătorul lui Newcastle a fost suspendat timp de 10 luni, fiind o pierdere importantă pentru echipa națională a Italiei, care se luptă pentru calificarea la EURO 2024.
Italia are două meciuri cruciale în această fereastră internațională. Squadra Azzurra va înfrunta Macedonia de Nord pe teren propriu, după care va urma meciul decisiv contra Ucrainei pentru locul 2 în grupă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo