Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu are ce căuta în liga a doua!" Ce au scris italienii despre Dennis Man după debutul în Serie B

Bianca Dumitru

Publicat 21/08/2021 la 10:07 GMT+3

Dennis Man a debutat cu gol pentru Parma în Serie B. După meciul cu Frosinone, românul a fost lăudat de jurnaliștii italieni, care i-au acordat a doua cea mai mare notă pentru prestația sa.

Dennis Man (Parma), în meciul cu Frosinone

Credit imagine: Twitter

Parma a început noul sezon de Serie B cu o remiză, scor 2-2, cu Frosinone. Deși au fost conduși din minutul 31, după golul lui Alessio Zerbin, jucătorii lui Enzo Maresca au reușit să preia conducerea pe tabelă în minutul 52, în urma reușitelor lui Gennaro Tutino și Dennis Man.
Românul a înscris după o pasă a lui Juan Francisco Brunetta, la capătul unui contra-atac de excepție. Parma a scăpat, însă, victoria printre degete în finalul partidei, Gabriel Charpentier reușind să egaleze în minutul 89.
Dennis Man a fost titular în echipa lui Maresca, aflându-se pe teren pentru 86 de minute. În urma prestației sale de vineri seară, jurnaliștii italieni l-au lăudat pe românul de 22 de ani.
Manchester City - Norwich va fi sâmbătă de la ora 17.00 pe Eurosport 1

"Nu are ce căuta în liga a doua!"

Cei de la Forza Parma au scris că Man a dat totul pe teren, remarcându-se drept un jucător cu luciditate în fața porții: "A fost lucid în fața porții și a marcat golul de 2-1. În prima repriză, a părut să joace mai mult rolul pasatorului și a făcut și faza defensivă. A jucat bine cât l-au ținut picioarele."
În plus, jurnaliștii site-ului Parma Live au menționat că românul a arătat ca un fotbalist care merită să joace într-un campionat mai puternic: "Man a fost nervos în prima repriză, dar în a doua a schimbat vitezele și a adus golul de 2-1 pe contraatac. În unele momente a arătat că este un jucător ce nu are ce căuta în liga a doua." Aceștia i-au acordat nota 6,5 lui Man, singurul care a primit mai mult fiind Brunetta, notat cu 7.
Celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, a lipsit de la meciul cu Frosinone din cauza unei accidentări.
Pentru Parma urmează, pe 29 august, de la ora 21:30, partida cu Benevento, contând pentru a doua etapă a noului sezon de Serie B.
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo