Articol scris de Romeo Ene
Man şi Mihăilă sunt principalii oameni din atacul Parmei de la care se aşteaptă multe reuşite, cel puţin asta susţine Ribalta, directorul tehnic al italienilor. El nu vrea să audă de o plecare a celor doi şi speră ca aceştia să contribuie la revenirea Parmei pe prima scenă a fotbalului italian.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
CE TREBUIE SĂ FACĂ DENNIS MAN ȘI VALENTIN MIHĂILĂ PENTRU A FI TITULARI ÎN SERIE B! "EI SUNT VIITORUL ECHIPEI NAȚIONALE!"

Aşteptări mari de la Man şi Mihăilă

După transferul legendarului portar Gianluigi Buffon, Parma nu se grăbeşte să mai aducă şi alţi jucători, mai ales pe plan ofensiv, acolo unde, în viziunea lui Ribalta, directorul tehnic al grupării italiene, aceasta stă foarte bine: "Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r - Cornelius și Inglese). Avem și două extreme foarte bune, pe Man și Mihăilă. Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul.
Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive. Văd multă calitate în acest lot și cred că putem obține rezultate bune. Vor mai veni jucători, alții vor pleca, dar acum nu văd nicio urgență.
Man și Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla și cu ceilalți jucători pe care îi dorim. Însă este clar că în care un jucător primește o ofertă și nu își dorește să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta", a precizat Ribalta, într-un interviu pentru Parma Live., citat de digisport.ro.
Serie B va începe pe 21 august, iar Man şi Mihăilă speră să pună umărul la revenirea Parmei în Serie A. 2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Man în 14 meciuri, în timp ce Mihăilă a înscris de 4 ori şi a oferit 2 pase decisive în 17 meciuri
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27
Serie B
Dennis Man a dat o pasă de gol, dar apoi s-a accidentat! Ce a spus Iachini despre starea românului
06/04/2022 LA 17:48