Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man şi Mihăilă, piese de bază din atacul Parmei în sezonul viitor! Anunţul oficialilor clubului

Nicu Savin

Publicat 23/06/2021 la 18:34 GMT+3

Parma a retrogradat la finalul unui sezon dezamăgitor, dar ambiţiile sunt foarte mari, mai ales că s-au investit sume mari în transferuri. Astfel, italeinii vor forţa promovarea încă din primul an, iar pentru asta au păstrat jucătorii esenţiali şi au reuşit o lovitură de imagine prin aducerea lui Gianluigi Buffon.

Dennis Man & Valentin Mihăilă, Parma

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Romeo Ene
Man şi Mihăilă sunt principalii oameni din atacul Parmei de la care se aşteaptă multe reuşite, cel puţin asta susţine Ribalta, directorul tehnic al italienilor. El nu vrea să audă de o plecare a celor doi şi speră ca aceştia să contribuie la revenirea Parmei pe prima scenă a fotbalului italian.

Aşteptări mari de la Man şi Mihăilă

După transferul legendarului portar Gianluigi Buffon, Parma nu se grăbeşte să mai aducă şi alţi jucători, mai ales pe plan ofensiv, acolo unde, în viziunea lui Ribalta, directorul tehnic al grupării italiene, aceasta stă foarte bine: "Nu e o prioritate să transferăm un atacant, pentru că avem deja două vârfuri puternice (n.r - Cornelius și Inglese). Avem și două extreme foarte bune, pe Man și Mihăilă. Cu acești jucători putem marca multe goluri și nu cred că e urgent să aducem un alt atacant. Dacă vor exista plecări, ne vom întări lotul.
Acum, avem un lot aproape complet. Cred că am avut parte de un sezon cu ghinion din mai multe motive. Văd multă calitate în acest lot și cred că putem obține rezultate bune. Vor mai veni jucători, alții vor pleca, dar acum nu văd nicio urgență.
Man și Mihăilă rămân, la fel cum se va întâmpla și cu ceilalți jucători pe care îi dorim. Însă este clar că în care un jucător primește o ofertă și nu își dorește să mai rămână, vom studia variantele. Sincer, nu cred că se va întâmpla asta", a precizat Ribalta, într-un interviu pentru Parma Live., citat de digisport.ro.
Serie B va începe pe 21 august, iar Man şi Mihăilă speră să pună umărul la revenirea Parmei în Serie A. 2 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Man în 14 meciuri, în timp ce Mihăilă a înscris de 4 ori şi a oferit 2 pase decisive în 17 meciuri
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo