Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce trebuie să facă Dennis Man și Valentin Mihăilă pentru a fi titulari în Serie B! "Ei sunt viitorul echipei naționale!"

Bianca Dumitru

Publicat 08/06/2021 la 09:33 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au retrogradat cu Parma în Serie B. Cei doi fotbaliști au fost sfătuiți de Florin Răducioiu să încerce să se integreze cât mai repede în Italia pentru a-și câștiga prezența în echipa de start.

Valentin Mihăilă & Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă, de la Universitatea Craiova, și Dennis Man, de la FCSB, au fost transferați de-a lungul sezonului 2020/21 la Parma. Cei doi s-au adaptat destul de repede stilul de joc din Italia și au reușit, mai ales în a doua parte a stagiunii, evoluții bune care i-au adus în atenția mai multor echipe din Europa.
Din păcate, românii nu au reușit să-și salveze echipa de la retrogradarea în Serie B, dar sunt considerați a fi fotbaliștii în jurul cărora se va putea construi noua Parma, care va avea obiectivul de a promova cât mai repede în Serie A. "Man și Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaște cu ei", a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, directorul sportiv al clubului, Javier Ribalta.
Acum, Florin Răducioiu, fost mare fotbalist român, a vorbit despre ce trebuie să facă cei doi tineri jucători pentru a se impune în echipă și pentru a-și asigura locul în primul 11 la fiecare meci.
"Am vorbit de atâtea ori de aceşti jucători. Mi-a făcut plăcere să comentez evoluţiile lor. Mai ales a lui Mihăilă şi chiar Man. Răzvan la fel, la Cagliari. Răzvan e acolo de un an şi ceva. Mihăilă, la fel, de un an. E vorba de Man, care trebuie să încerce să înveţe cât mai repede limba italiană, să se integreze cât mai repede. Aşa se va adapta la mentalitatea italiană şi îşi va câştiga zi de zi tricoul.
Vorbim de aceşti tineri care sunt prezentul şi viitorul echipei naţionale. Să se adapteze cât mai repede şi să-şi câştige tricoul de titular antrenându-se la o turaţie maximă. Le doresc să nu fie accidentaţi. Cred că băieţii sunt pe un drum bun acolo. Am văzut lucruri foarte bune, interesante, mai ales din partea lui Mihăilă, pe care îl apreciez şi care îmi place foarte mult", a declarat Florin Răducioiu, potrivit Telekom Sport.
De la transferul în Italia, Valentin Mihăilă a adunat 17 apariții, reușind 4 goluri și două assist-uri, iar Dennis Man a jucat în 14 meciuri, având două goluri și o pasă decisivă reușite. Cei doi români au ratat ultimele partide ale sezonului din cauza unor accidentări.

Dennis Man, dorit de Lille

Datorită prestațiilor bune din Serie A, Dennis Man a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, fiind dorit, printre altele, de AC Milan, Fiorentina și Trabzonspor. În plus, la începutul lunii iunie, jurnaliștii de la Parma au scris despre faptul că Lille s-a interesat de fotbalistul român în vârstă de 22 de ani.
Campioana Franței a cerut informații despre Dennis Man, pe care l-ar fi vrut în locul lui Jonathan David sau Jonathan Ikone, care ar putea pleca de la club în următoarele săptămâni. Francezii nu au trimis, însă, vreo ofertă concretă pentru Man și se pare că nici nu o vor trimite pentru că oficialii Parmei le-au dat de înțeles că jucătorul nu este transferabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo