Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, în atenția campioanei Franței! Ce le-au transmis italienii reprezentanților lui Lille

Eurosport
DeEurosport

Publicat 03/06/2021 la 10:22 GMT+3

Dennis Man a retrogradat cu Parma în Serie B, dar nu duce lipsă de oferte. Fostul fotbalist de la FCSB este dorit, printre altele, la campioana Franței, Lille, echipă care va juca în următorul sezon în Champions League.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Bianca Dumitru
Dennis Man a ajuns în Italia la începutul acestui an și s-a acomodat rapid în Serie A, reușind prestații bune, cu care a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa. Deși nu a reușit să o ajute pe Parma să evite retrogradarea, Man nu duce lipsă de oferte.
Prima ofertă pe care italienii au primit-o pentru fostul fotbalist de la FCSB a venit de la Trabzonspor, echipă care a încheiat sezonul pe locul 4 în clasamentul din campionatul Turciei. Aceasta îl voia pe Man sub formă de împrumut pentru un sezon, însă Parma a refuzat propunerea.
Acum, jurnaliștii de la Parma Live notează că Lille s-a interesat de fotbalistul român în vârstă de 22 de ani. Campioana Franței a cerut informații despre Dennis Man, pe care l-ar fi vrut în locul lui Jonathan David sau Jonathan Ikone, care ar putea pleca de la club în următoarele săptămâni. Francezii nu au trimis, însă, vreo ofertă concretă pentru Man și se pare că nici nu o vor trimite pentru că oficialii Parmei le-au dat de înțeles că jucătorul nu este transferabil.

Dennis Man, dorit și la echipe din Serie A

În ultimele săptămâni, jurnaliștii italieni au scris că Dennis Man le-a atras atenția și unor cluburi din Serie A. Calciomercato News a anunțat în aprilie că oficialii lui AC Milan s-au gândit la varianta unui transfer, fiind dispuși să pună la bătaie aproximativ 15 milioane de euro pentru român.
Ulterior, cei de la Viola News au scris că fostul jucător de la FCSB este dorit de Fiorentina, echipă care îl dorise pe Man încă de la începutul anului 2021. Atunci fotbalistul se arătase încântat de posibilitatea de a evolua la formația unde în trecut a strălucit Adrian Mutu și își dăduse acordul pentru mutare, însă italienii nu s-au înțeles cu oficialii vicecampioanei României.

Man și Mihailă, netransferabili

Italienii nu vor să-i lase să plece nici pe Dennis Man, nici pe Valentin Mihailă, cei doi români fiind considerați importanți pentru echipă, fotbaliști în jurul cărora se va putea construi noua Parma, care va avea obiectivul de a promova cât mai repede în Serie A. "Man și Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaște cu ei", a declarat directorul sportiv al clubului, Javier Ribalta, potrivit Parma Live.
În următorul sezon, cei doi fotbaliști români vor fi antrenați de Enzo Maresca, acesta urmând să-l înlocuiască pe Roberto D'Aversa la cârma echipei.
De la transferul în Italia, Dennis Man s-a remarcat prin cele două goluri și o pasă decisivă reușite în 14 meciuri, în timp ce Valentin Mihăilă a adunat 17 apariții, reușind 4 goluri și două assist-uri. Cei doi români au ratat ultimele partide ale sezonului din cauza unor accidentări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo