După primele 10 etape ale sezonului, Parma este pe locul 13 în clasamentul din Serie B, cu 13 puncte. Presa din Italia estimează că, dacă în iarnă echipa care spera să obțină promovarea în Serie A la finalul acestei stagiuni nu va avea șanse clare să-și îndeplinească obiectivul, se va renunța la jucătorii cu oferte bune. Printre aceștia s-ar putea afla și Dennis Man, și Valentin Mihăilă.
Într-o discuție avută cu cei de la site-ul specialarad.ro, fostul fotbalist de la FCSB a mărturisit că ar fi putut pleca înainte de startul acestui sezon de la Parma. Dennis Man a spus că au existat oferte foarte bune atât pentru el, cât și pentru Valentin Mihăilă, oficialii echipei lui Enzo Maresca refuzându-le, însă, din cauză că nu erau mulțumiți de suma pe care ar fi urmat să o încaseze.
"Am avut câteva oferte foarte bune, dar bune pentru mine, pentru că cei de la club nu vor să renunțe la mine decât pe o sumă mai mare decât cea pentru care am fost adus. Nu vreau să dau acum nume de cluburi, dar chiar erau oferte bune.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
Au fost oferte bune atât pentru mine, cât și pentru Vali Mihăilă. Simțim amândoi că se așteaptă mult de la noi, mai ales că Parma a plătit pentru noi peste 20 de milioane de euro, o sumă mare oriunde. Am rămas să ne facem treaba, să încercăm să jucăm cât mai bine, să promovăm dacă se poate și, după aceea, vom vedea", a transmis Dennis Man.

Anunțul impresarului lui Dennis Man

După ce Parma a ajuns la 6 meciuri fără victorie în Serie B, impresarul fostului fotbalist de la FCSB a vorbit recent despre ofertele pe care le are, precizând că echipa lui Enzo Maresca este dispusă să accepte varianta unui împrumut în iarnă. Agentul a dezvăluit și care sunt motivele pentru care Man și-ar dori să plece de la clubul care a retrogradat la finalul sezonului 2020/21.
"Parma nu este într-o situație prea bună. Man și Mihăilă n-au putut fi mișcați de acolo, pentru că n-au fost echipe care să ofere... la un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar Man nu s-ar fi dus pe jumătate din salariul de la Parma. Era o mutare în Serie A, dar Sampdoria n-ar fi putut să-l cumpere pe Man, doar să-l împrumute. Iar împrumutul n-ar fi fost gratis și salariul nu era același. Nu știu dacă Man putea să facă un sacrificiu. Ne întrebăm şi dacă Sampdoria ar fi putut să ofere bani.
Au fost echipe care ar fi fost dispuse să-l împrumute și cu opțiune de transfer. Dar suma de transfer nu ajungea la cea plătită de Parma. Parma n-a fost de acord. Nu e vorba doar despre ce vrem noi și jucătorul. Cu siguranță, el își dorește mult mai mult. Serie B este cu totul altceva, cu o filozofie mult diferită, iar în acest moment nu dă roade.
În iarnă vom vedea ce va fi. Există o perioadă de marcato. Poate oamenii spun: 'E compromisă promovarea. Haideți să găsim niște soluții cu jucătorul'. Se pot întâmpla multe. Poate sunt echipe care în iarnă vor să se întărească", a declarat agentul lui Dennis Man.
Pentru Parma urmează luni, de la ora 19:00, meciul cu Vicenza, din a 11-a etapă a Serie B.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26