După ce în primele 3 etape ale sezonului a fost neînvinsă, Parma a ajuns acum la 6 meciuri consecutive fără victorie. Duminică, echipa lui Enzo Maresca a pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la Reggina, fiind acum pe locul 15 ale clasamentului din Serie B, cu doar 10 puncte acumulate în primele 9 etape ale stagiunii.
Presa din Italia estimează că, dacă în iarnă echipa care spera să obțină promovarea în Serie A la finalul acestei stagiuni nu va avea șanse clare să-și îndeplinească obiectivul, se va renunța la jucătorii cu oferte bune. Printre aceștia s-ar putea afla și Dennis Man, și Valentin Mihăilă.
Impresarul fostului fotbalist de la FCSB a vorbit despre ofertele pe care le are, Parma fiind dispusă să accepte varianta unui împrumut în iarnă, și despre motivele pentru care Man și-ar dori să plece de la echipă.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47
"Parma nu este într-o situație prea bună. Man și Mihăilă n-au putut fi mișcați de acolo, pentru că n-au fost echipe care să ofere... la un moment dat, D’Aversa a spus că l-ar vrea la Sampdoria pe Man. Păi l-ar vrea, dar Man nu s-ar fi dus pe jumătate din salariul de la Parma. Era o mutare în Serie A, dar Sampdoria n-ar fi putut să-l cumpere pe Man, doar să-l împrumute. Iar împrumutul n-ar fi fost gratis și salariul nu era același. Nu știu dacă Man putea să facă un sacrificiu. Ne întrebăm şi dacă Sampdoria ar fi putut să ofere bani.
Au fost echipe care ar fi fost dispuse să-l împrumute și cu opțiune de transfer. Dar suma de transfer nu ajungea la cea plătită de Parma. Parma n-a fost de acord. Nu e vorba doar despre ce vrem noi și jucătorul. Cu siguranță, el își dorește mult mai mult. Serie B este cu totul altceva, cu o filozofie mult diferită, iar în acest moment nu dă roade.
În iarnă vom vedea ce va fi. Există o perioadă de marcato. Poate oamenii spun: 'E compromisă promovarea. Haideți să găsim niște soluții cu jucătorul'. Se pot întâmpla multe. Poate sunt echipe care în iarnă vor să se întărească", a declarat agentul lui Dennis Man, potrivit GSP.

MIHĂILĂ, DORIT DE RANIERI ÎN PREMIER LEAGUE

Valentin Mihăilă este jucătorul pe care Ranieri și-l dorește cel mai mult la Watford, anunță Serie B News. Italianul l-a urmărit foarte atent în a doua jumătate a sezonului trecut pe român, la Parma, și îl vede un fotbalist excelent, capabil să destabilizeze apărările adverse și să înscrie.
Ranieri crede că Mihăilă și Sarr vor face un cuplu perfect în benzile atacului nou-promovatei în Premier League și e pregătit să îi facă o ofertă generoasă Parmei.
În vară, oficialii italienilor retrogradați în Serie B au refuzat orice propunere pentru Man și Mihăilă, considerându-i esențiali pentru revenirea echipei în prima ligă, dar debutul noii stagiuni a fost unul de coșmar pentru formația de pe Ennio Tardini, astfel că rămâne de văzut cum vor sta lucrurile în următoarea perioadă de mercato.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26