După primele 3 etape ale sezonului în care a fost neînvinsă, Parma a ajuns acum la 6 meciuri consecutive fără victorie. Duminică, echipa lui Enzo Maresca a pierdut cu scorul de 2-1 în fața celor de la Reggina, fiind acum pe locul 15 ale clasamentului din Serie B, cu doar 10 puncte acumulate în primele 9 etape ale stagiunii.
Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari pentru Parma, însă prestațiile lor au lăsat de dorit. Amândoi au părut că nu se regăsesc în meciul cu Reggina, încasând câte un cartonaș galben și fiind scoși de pe teren în repriza secundă, Man în minutul 66, iar Mihăilă în minutul 78.
Presa din Italia, care în urmă cu doar o săptămână îi lăuda pe foștii jucători de la FCSB și Universitatea Craiova, a fost dură acum cu cei doi români, criticându-i pentru evoluțiile lor în care singurul lucru pe care l-au remarcat a fost egoismul.
Serie B
Dennis Man nu a reușit să-l impresioneze pe noul antrenor al Parmei: "Unii au rămas în urmă!"
27/11/2021 LA 18:57
Dennis Man a primit nota 4,5 atât de la jurnaliștii de la ParmaLive, cât și de la cei ai site-ului TuttoMercatoWeb. Italienii au scris despre fotbalistul de 23 de ani că a fost "nervos și egoist, deci inutil".
În ceea ce-l privește pe Valentin Mihăilă, nota acordată de jurnaliștii de la cele două publicații amintite a fost 5, aceștia notând că deși a fost mai puțin nervos decât Man, nu a reușit să ajute echipa: "La fel ca Man, prea egoist și deloc util în mișcările echipei. E amintit pentru un singur șut", au scris cei de la TuttoMercatoWeb.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3242937.jpg
Pentru Parma urmează joi, de la ora 21:30, deplasarea pe terenul celor de la Cittadella.

Mihăilă, dorit de Ranieri în Premier League

Valentin Mihăilă este jucătorul pe care Ranieri și-l dorește cel mai mult la Watford, anunță Serie B News. Italianul l-a urmărit foarte atent în a doua jumătate a sezonului trecut pe român, la Parma, și îl vede un fotbalist excelent, capabil să destabilizeze apărările adverse și să înscrie.
Ranieri crede că Mihăilă și Sarr vor face un cuplu perfect în benzile atacului nou-promovatei în Premier League și e pregătit să îi facă o ofertă generoasă Parmei.
În vară, oficialii italienilor retrogradați în Serie B au refuzat orice propunere pentru Man și Mihăilă, considerându-i esențiali pentru revenirea echipei în prima ligă. Dar debutul noii stagiuni a fost unul de coșmar pentru formația de pe Ennio Tardini. Presa din Cizmă estimează că, dacă în perioada de mercato din iarnă gruparea condusă de Enzo Maresca nu va avea șanse clare la promovare, se va renunța la jucătorii cu oferte bune.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Parma l-a demis pe Enzo Maresca! Un om cu o vastă experiență, noul antrenor al lui Man și Mihăilă
23/11/2021 LA 19:20
Serie B
"Parma nu trebuie să-i piardă!" Anunț de ultimă oră despre Dennis Man și Valentin Mihăilă
23/11/2021 LA 11:58