Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, în vizorul lui AC Milan: "Poate oricând să joace"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 03/10/2022 la 22:22 GMT+3

Dennis Man (24 de ani) are evoluții tot mai bune în tricoul Parmei, iar presa din peninsulă susține că există interes pentru el de la formațiile din primul eșalon. Impresarul său nu a confirmat interesul celor de la AC Milan, dar este convins că fostul jucător al celor de la FCSB va face curând pasul în Serie A.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Man joacă tot mai bine la Parma, acolo unde a marcat inclusiv golul victoriei la finalul săptămânii trecute, în succesul scor 2-1 contra celor de la Frosinone, iar forma sa nu este ignorată de granzii din Serie A, care par să fie pe urmele jucătorului cotat la 6,5 milioane de euro.
Agentul fotbalistului este de părere ca Man are potențialul necesar pentru a face pasul spre primul eșalon, iar transferul său depinde în momentul de față doar de evoluțiile pe care acesta le va avea în viitorul apropiat. Man s-a remarcat și la echipa națională, acolo unde a deschis scorul contra celor din Bosnia, iar în Serie B are până acum 3 goluri în 7 meciuri.

Dennis Man, în vizorul lui AC Milan

Impresarul lui Dennis Man a vorbit despre posibilul interes al celor de la AC Milan pentru român, mutare care s-ar putea realiza în următoarea perioadă de mercato, din iarnă.
"Cluburile serioase nu discută despre transferuri în această perioadă, în care nu nu ne aflăm în mercato. Ce scrie acum presa din Italia sunt povești, dar Dennis Man poate oricând să joace iar în Serie A.
Doar de el depinde, de evoluțiile lui. Era normal să-și revină, nu văd nimic spectaculos. De asta s-au dat bani mulți pe Dennis Man, să joace așa cum o face acum, după ce a trecut și peste perioada de adaptare", a afirmat Victor Becali, la ProSport.
CITEȘTE ȘI:

Parma nu vrea să îl cedeze ușor pe Man

Dennis Man mai are contract cu Parma până în anul 2025, așa că oficialii clubului nu par dispuși să îl cedeze ușor pe jucătorul de 24 de ani. Jurnaliștii italieni au scris despre faptul că Parma va avea un cuvânt important de spus în cazul în care va veni o ofertă oficială pe numele jucătorului român.
"Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență. La Parma, din 2021, aripa română are un contract ce va expira în iunie 2025.
Prin urmare, Parma va avea o poziție de forță în eventualele negocieri cu AC Milan. Deocamdată, fotbalistul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut", au scris cei de la seriebnews.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo