Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man și Valentin Mihăilă, singurele puncte forte ale Parmei! Ce au scris jurnaliștii italieni

Bianca Dumitru

Publicat 19/10/2021 la 08:13 GMT+3

Parma nu arată atât de bine cât și-ar fi dorit oficialii clubului și suporterii după retrogradarea în Serie B. Jurnaliștii italieni consideră că singurele aspecte pozitive ale echipei vin din jocul celor doi români, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Dennis Man & Valentin Mihăilă, Parma

Credit imagine: Twitter

Parma nu are un început de sezon prea bun, aflându-se după primele 8 etape ale Serie B pe locul 12 al clasamentului, cu 10 puncte, cu 9 mai puțin decât liderul, Pisa.
În etapa din weekend, echipa lui Enzo Maresca a remizat, scor 0-0, cu Monza, nereușind să obțină victoria deși au jucat cu un om în plus în ultimele 20 de minute ale partidei. Suporterii au reacționat dur la finalul meciului și i-au huiduit pe jucători.
Cei doi români ai echipei, Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost printre cei mai buni fotbaliști de pe teren, iar jurnaliștii italieni consideră că toată strategia lui Maresca trebuie să se construiască în jurul lor.

"De la români vin singurele certitudini"

Cei de la ParmaLive a analizat luni prestația echipei în startul acestei stagiuni. Jurnaliștii au scris că Mihăilă și Man ar trebui să fie protagoniștii echipei pentru ca gruparea să-și îndeplinească obiectivul de a promova în Serie A.
"La Parma ar trebui un restart, iar punctul de pornire ar fi exuberanța lui Valentin Mihăilă, vivacitatea și faptul că pune mereu în pericol poarta adversă.
De la români vin singurele certitudini pentru ducali. De la Dennis Man, cel care a rămas în pofida tentației de a juca în Serie A, și de la Mihăilă, care arată atâta calitate în joc.
Acea transversală din ultimul meci, cel cu Monza, încă mai trepidează. Poate dacă ar fi marcat, deznodământul ar fi fost altul. Dar în fotbal ceea ce contează e golul. Dar de la certitudinea celor doi români ar trebui să se construiască jocul Parmei, altfel echipa riscă să rămână departe de locurile fruntașe", au notat italienii.
Pentru Parma urmează duelul cu Reggina, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo