Parma nu are un început de sezon prea bun, aflându-se după primele 8 etape ale Serie B pe locul 12 al clasamentului, cu 10 puncte, cu 9 mai puțin decât liderul, Pisa.
În etapa din weekend, echipa lui Enzo Maresca a remizat, scor 0-0, cu Monza, nereușind să obțină victoria deși au jucat cu un om în plus în ultimele 20 de minute ale partidei. Suporterii au reacționat dur la finalul meciului și i-au huiduit pe jucători.
Cei doi români ai echipei, Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost printre cei mai buni fotbaliști de pe teren, iar jurnaliștii italieni consideră că toată strategia lui Maresca trebuie să se construiască în jurul lor.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47

"De la români vin singurele certitudini"

Cei de la ParmaLive a analizat luni prestația echipei în startul acestei stagiuni. Jurnaliștii au scris că Mihăilă și Man ar trebui să fie protagoniștii echipei pentru ca gruparea să-și îndeplinească obiectivul de a promova în Serie A.
"La Parma ar trebui un restart, iar punctul de pornire ar fi exuberanța lui Valentin Mihăilă, vivacitatea și faptul că pune mereu în pericol poarta adversă.
De la români vin singurele certitudini pentru ducali. De la Dennis Man, cel care a rămas în pofida tentației de a juca în Serie A, și de la Mihăilă, care arată atâta calitate în joc.
Acea transversală din ultimul meci, cel cu Monza, încă mai trepidează. Poate dacă ar fi marcat, deznodământul ar fi fost altul. Dar în fotbal ceea ce contează e golul. Dar de la certitudinea celor doi români ar trebui să se construiască jocul Parmei, altfel echipa riscă să rămână departe de locurile fruntașe", au notat italienii.
Pentru Parma urmează duelul cu Reggina, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26