Parma nu are un început de sezon prea bun, aflându-se după primele 8 etape ale Serie B pe locul 12 al clasamentului, cu 10 puncte, cu 9 mai puțin decât liderul, Pisa.
În etapa din weekend, echipa lui Enzo Maresca a remizat, scor 0-0, cu Monza, nereușind să obțină victoria deși au jucat cu un om în plus în ultimele 20 de minute ale partidei. Suporterii au reacționat dur la finalul meciului și i-au huiduit pe jucători.
Cei doi români ai echipei, Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost printre cei mai buni fotbaliști de pe teren, iar jurnaliștii italieni consideră că toată strategia lui Maresca trebuie să se construiască în jurul lor.
Serie B
Dennis Man nu a reușit să-l impresioneze pe noul antrenor al Parmei: "Unii au rămas în urmă!"
27/11/2021 LA 18:57

"De la români vin singurele certitudini"

Cei de la ParmaLive a analizat luni prestația echipei în startul acestei stagiuni. Jurnaliștii au scris că Mihăilă și Man ar trebui să fie protagoniștii echipei pentru ca gruparea să-și îndeplinească obiectivul de a promova în Serie A.
"La Parma ar trebui un restart, iar punctul de pornire ar fi exuberanța lui Valentin Mihăilă, vivacitatea și faptul că pune mereu în pericol poarta adversă.
De la români vin singurele certitudini pentru ducali. De la Dennis Man, cel care a rămas în pofida tentației de a juca în Serie A, și de la Mihăilă, care arată atâta calitate în joc.
Acea transversală din ultimul meci, cel cu Monza, încă mai trepidează. Poate dacă ar fi marcat, deznodământul ar fi fost altul. Dar în fotbal ceea ce contează e golul. Dar de la certitudinea celor doi români ar trebui să se construiască jocul Parmei, altfel echipa riscă să rămână departe de locurile fruntașe", au notat italienii.
Pentru Parma urmează duelul cu Reggina, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie B
Parma l-a demis pe Enzo Maresca! Un om cu o vastă experiență, noul antrenor al lui Man și Mihăilă
23/11/2021 LA 19:20
Serie B
"Parma nu trebuie să-i piardă!" Anunț de ultimă oră despre Dennis Man și Valentin Mihăilă
23/11/2021 LA 11:58