Parma nu va promova în această stagiune în Serie A, ratând matematic accederea în primul eșalon fotbalistic din Italia. Deși oficialii clubului și-au dorit să revină pe prima scenă după doar un sezon în Serie B, prestațiile echipei nu au fost dintre cele mai bune.
Parma are doar 45 de puncte după 35 de meciuri și este pe locul 13 în clasamentul competiției, astfel că pentru formația lui Giuseppe Iachini urmează încă un sezon în liga a doua.
În aceste condiții, Dennis Man ar putea pleca de la echipă la finalul acestei stagiuni. Agentul fotbalistului a vorbit despre viitorul fostului jucător de la FCSB.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Impresarul a punctat că Parma a ratat îndeplinirea obiectivului principal și a dat de înțeles că este posibil ca șefii să accepte ofertele venite pentru unii dintre fotbaliștii din lot.
"Cei de la Parma se așteptau să se lupte la promovare, au adus un antrenor care nu prea cunoștea campionatul, Serie B e un campionat mai dificil. Probabil dacă rămâneau cu D'Aversa, situația ar fi fost alta. La investițiile făcute și bugetul pe care îl are Parma, italienii nu au cum să se gândească la altceva decât la promovare.
Cu Man se poate întâmpla orice, se pot întâmpla multe lucruri în vară. Important este că el a început să aibă evoluții bune, ăsta este cel mai îmbucurător lucru", a declarat Victor Becali la Digi Sport.
Citește și:

Dennis Man a fost dorit de mai multe echipe din Europa

Presa internațională a vorbit mult în ultimele luni despre posibilitatea ca Dennis Man să se despartă de Parma. Fostul jucător de la FCSB a fost curtat, printre altele, în iarnă de Sampdoria, Galatasaray și Trabzonspor, însă niciun club nu a trimis o propunere concretă pe adresa celor de la Parma.
La începutul lunii februarie, pe urmele românului se afla și formația turcă Alanyaspor, însă mutarea nu s-a concretizat pentru că Parma nu a dorit să-l vândă pe atacant în perioada de transferuri din luna ianuarie. "Cel puțin pentru moment, situația pare blocată", au scris cei de la TuttoMercatoWeb.
Ulterior, noul antrenor al italienilor, Giuseppe Iachini, a început să aibă tot mai multă încredere în român. Fotbalistul de 23 de ani, folosit în banda stângă atât pe faza ofensivă, cât și în defensivă, a avut prestații bune în această primăvară.
Dennis Man, cotat de site-ul transfermarkt.com la 8 milioane de euro, a reușit în acest sezon pentru Parma 3 goluri și o pasă decisivă în 27 de meciuri.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Dennis Man a dat o pasă de gol, dar apoi s-a accidentat! Ce a spus Iachini despre starea românului
06/04/2022 LA 17:48