Șefii Parmei au în continuare încredere în Dennis Man și Valentin Mihăilă! "Ar putea fi comoara echipei"

Bianca Dumitru

Publicat 08/06/2022 la 23:46 GMT+3

Parma va face mai multe schimbări importante în această vară, noul antrenor al echipei urmând a decide în perioada următoare cine sunt fotbaliștii pe care va conta și ce se va întâmpla cu cei doi români din lot, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Dennis Man & Valentin Mihăilă, Parma

Credit imagine: Twitter

Parma a ratat, în sezonul recent încheiat, principalul obiectiv, acela de a promova în Serie A, iar conducerea clubului l-a demis pe Giuseppe Iachini, pe banca tehnică fiind adus Fabio Pecchia.
Potrivit presei din Italia, echipa va trece prin mai multe schimbări în această vară. În următoarele săptămâni sunt așteptate decizii cu privire la viitorul mai multor fotbaliști, printre care și al celor doi români de la club, Dennis Man și Valentin Mihăilă.
Cei de la ParmaLive au scris, după reunire, reprezentanții foștilor jucători de la FCSB și Universitatea Craiova vor avea o discuție cu șefii echipei, pe urmele celor doi aflându-se mai multe cluburi din Europa.
Deși au și varianta de a pleca, Man și Mihăilă sunt văzuți de conducătorii Parmei drept doi fotbaliști care s-ar putea integra foarte bine sub comanda lui Fabio Pecchia, al cărui sistem preferat este 4-2-3-1.
"Cu un an în plus de experiență și o dorință mare de a se revanșa, Man și Mihăilă ar putea fi comoara Parmei și ar putea duce echipa către obiectivul clar, promovarea în Serie A", au scris jurnaliștii de la ParmaLive.
Citește și:

Mihăilă ar putea fi transferat definitiv de Atalanta

La începutul acestei luni, presa din Italia a anunțat că Mihăilă ar putea să primească șansa carierei, patronul Parmei, Kyle Krause, și Luca Percassi, fostul fotbalist al cărui tată, Antonio, a cumărat Atalanta în 2010, întâlnindu-se pentru a discuta situația jucătorilor împrumutați între cele două echipe.
Șeful formației din Bergamo și-a exprimat dorința de a-l transfera definitiv pe Mihăilă, chiar dacă românul nu a primit multe șanse cât timp a fost împrumutat și se părea că se va întoarce la Parma.
Oficialii formației lombarde au încredere în calitățile sale, în contextul în care românul are doar 22 de ani. Gasperini trebuie să reconstruiască și o va face bazându-se pe jucători tineri, atacantul de bandă încadrându-se în profilul dorit.
Singurul aspect care trebuie pus la punct este legat de prețul tranzacției, în contextul în care Parma vrea să își acopere cât mai mult din suma de 9 milioane de euro plătită pentru transferul românului din Liga 1.
Valentin Mihăilă are contract cu Parma până în 2025, iar împrumutul la Atalanta putea fi șansa vieții lui, în contextul în care Gasperini e un antrenor ofensiv, care dă mult credit tinerilor. Nu a convins până acum, dar ar putea să beneficieze de o șansă nesperată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo