Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man a marcat încă un gol pentru Parma în Serie B. Atacantul român a înscris împotriva lui Benevento

Andrei Nicolae

Publicat 01/05/2023 la 18:04 GMT+3

Dennis Man se află într-o formă foarte bună în tricoul Parmei, după ce a reușit să marcheze astăzi în fața celor de la Benevento. Atacantul român a ajuns la șase goluri după cel înscris în etapa cu numărul 35 din Serie B.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a înscris în remiza Parmei cu Benvento, scor 2-2. Jucătorul român a marcat golul de 2-0 pentru echipa sa, după o pasă oferită de Adrian Benedyczak.
Polonezul i-a pasat din bandă lui Man, mingea a trecut de portarul lui Benevento, așa că românul a avut de îndeplinit o formalitate, marcând cu poarta goală. Golul înscris de jucătorul român a venit chiar sub privire conaționalului său, Alin Toșca, ce evoluează pentru Benevento.
Românul își continuă seria pozitivă după ce a marcat și etapa trecută împotriva lui Cagliari un gol superb. Reușita lui Man din etapa cu numărul 34 a fost votată drept cel mai frumos gol al rundei.
Man a fost schimbat în minutul 58 de Valentin Mihăila, după care Parma a pierdut avantajul de două goluri și a fost egalată cu cinci minute înainte de final. Trupa unde evoluează cei doi români a remizat astfel și rămâne pe locul al cincilea în Serie B, cu 52 de puncte.
Citește și:

Rezultatele celorlalți români din Serie B

În afară de Man, Toșca și Mihăila, mai mulți stranieri au fost prezenți pe teren pentru echipa lor în etapa a 35-a. Ionuț Nedelcearu a fost integralist în remiza echipei sale, Palermo, împotriva celor de la Como, scor 1-1.
Pisa, gruparea unde evoluează trei români, Adrian Rus, Moruțan și Marius Marin, a fost învinsă în deplasare de Ascoli, scor 1-2. În afară de Marin, care a fost schimbat pe final, ceilalți doi români au jucat toate cele 90 de minute.
Radu Drăgușin a fost și el pe teren în egalul lui Genoa cu Sudtirol, iar "grifonii" sunt din ce în ce mai aproape de promovarea directă în Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo