Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man și Mihăilă, făcuți "praf" în presa din Italia, după ce Parma a ratat promovarea! "Cel mai slab de pe teren"

Dani Morar

Actualizat 04/06/2023 la 12:49 GMT+3

Dennis Man și Valentin Mihăilă au calificarea în finala barajului de promovare pentru Serie A, după ce au fost învinși de Cagilari cu 3-2 la general. Românii au fost criticați dur în presa din Italia, iar fostul jucător de la FCSB a fost numit cel mai slab om de pe teren.

Man și Mihăilă

Credit imagine: Eurosport

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au putut să o ajute pe Parma să se califice în finala barajului pentru promovarea în Serie A. Echipa lor pierduse turul de pe terenul lui Cagilari, scor 2-3, chiar dacă au avut un avantaj de două goluri. În retur, Parma nu a reușit să întoarcă rezultatul, iar scorul de 0-0 va ține echipa încă un an în Serie B.
Fostul jucător de la FCSB a fost titular, dar a făcut un joc slab și a fost înlocuit în minutul 66 de celălat român din lot. Nici Mihăilă nu a impresionat, ambii fiind criticați dur de presa din Italia și notați foarte slab după prestațiile avute.
Dennis Man a primit doar nota 5 din partea celor de la tuttomercatoweb: "Pecchia îi oferă tricoul de titular, dar el îi răspunde din nou cu o performanță dezamăgitoare. Fără îndoială, el a fost cel mai slab de pe teren. Nu a intrat niciodată în joc și a ajuns mereu târziu la baloane".
Valentin Mihăilă a fost notat cu 5,5, după ce a ratat ocazia de a trimite meciul în prelungiri, cu o lovitură de cap, în minutul 88:"A avut o mare oportunitate de a își răscumpăra greșeala din tur. S-a văzut puțin și nu a fost în stare să găsească momentul potrivit de a finaliza".
Citește și:

Dennis Man și Mihăilă, vești bune din partea Parmei

Patronul american al celor de la Parma nu vrea să se abată de la drumul pe care a pornit cu echipa și va continua proiectul de dezvoltare al echipei. El nu dorește să vândă, ci țintește promovarea în sezoanele viitoare, dorind să creeze un club competitiv, cu realizări importante.
"Krause nu vrea să aibă un ciclu de 5 ani, după care să vândă și să facă bani. Vrea să dezvolte clubul ca să poată fi mândru în următorii 20 de ani. Vrea să dezvolte jucători tineri la Parma și, de asemenea, se bazează mult pe partea de analiză, deoarece crede că trebuie să avem o bază de date cât mai importantă.
Este un proiect extraordinar în care sunt implicat. Sarcina mea este să mă asigur că departamentul funcționează bine și servește analiștilor, antrenorilor și managerilor și că fiecare decizie face parte din proces", a spus Mathieu Lacome, ofițerul de analiză a clubului Parma.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo