Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Marin și secretul golului magnific marcat pentru Pisa! "El m-a făcut să încerc asta"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 25/02/2023 la 12:39 GMT+2

Marius Marin a marcat un gol superb pentru Pisa, în victoria de vineri seara, împotriva celor de la Perugia. Mijlocașul a dezvăluit imediat după meci că a lucrat șuturile de la distanță și a fost încurajat de antrenorul secund să încerce să finalizeze mai mult în acest fel.

Pisa-Perugia, Serie 2022-2023, Marius Marin esulta per il gol del definitivo 2-1 (Imago)

Credit imagine: Imago

Articol scris de Dani Morar
Marius Marin și Olimpiu Moruțan au marcat golurile Pisei, în victoria cu 2-1, de pe teren propriu, împotriva Perugiei. Românii au avut o seară de vis în Serie B, Dennis Man reușind și el să ofere două assist-uri în victoria Parmei cu 4-3, contra lui Frosinone.
Marin a marcat superb, cu un șut de la distanță, fără nicio speranță pentru portarul advers. Mijlocașul a dezvăluit la finalul partidei că a lucrat acest gen de faze cu antrenorul secund al echipei, care l-a și încurajat să încerce să finalizeze în acest fel. De asemenea, românul a promis că îi va scoate la cină pe colegii săi pentru a sărbători reușita.
"Am lucrat mult în timpul săptămânii cu antrenorul Taddei. El m-a făcut să încerc, la antrenament, şuturile de la distanţă. În plus, mi-am dorit foarte mult să marchez și aș spune că mi-a ieşit bine.
Au fost și două momente negative, dar ceea ce mă face mândru este faptul că am crezut în asta până la final și am obținut o victorie binemeritată.
Acum, după acest gol, va trebui să le ofer coechipierilor mei o cină",Pisanews.net
Citește și:

Dennis Man a dat două assist-uri în Frosinone – Parma 3-4

Dennis Man a fost titular pentru a doua oară în 2023, după ce și-a revenit în urma unei accidentări. Românul, care a jucat 59 de minute, a reușit două pase decisive în duelul cu Frosinone, încheiat cu 3-4.
Vazquez a deschis scorul în minutul 6, iar după 15 minute, Ansaldi a dublat avantajul Parmei, dintr-o pasă a lui Man.
În minutul 25, Caso a înscris în poarta lui Buffon, dar până la pauză echipa lui Fabio Pecchia și-a refăcut avantajul, prin golul marcat de Zanimacchia, tot dintr-un assist al românului.
După pauză, Parma, care a rămas în inferioritate numerică din minutul 55, după eliminarea lui Estevez, a fost egalată grație reușitelor lui Mulattieri și Moro. Vazquez a făcut, însă, dubla în minutul 73 și a adus victoria pe terenul liderului din Serie B, în ciuda faptului că echipa sa a rămas în 9 oameni după ce și Camara a văzut cartonașul roșu, fiind eliminat în minutul 86.
În urma acestui rezultat, Parma a urcat pe locul 7 în clasament, cu 37 de puncte, cu unul mai puțin decât Pisa.
În etapa viitoare din Serie B, echipa lui Man va juca pe teren propriu în compania celor de la Pisa, pe 28 februarie, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo