Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moruțan a câștigat derby-ul cu Dennis Man din Serie B! Notele primite de români

Eurosport
DeEurosport

Publicat 01/03/2023 la 17:26 GMT+2

Olimpiu Moruțan l-a învins pe Dennis Man în derby-ul românilor din Serie B. Pisa s-a impus cu 1-0 pe terenul Parmei, iar cei doi nu au impresionat, ambii fiind schimbați în repriza a doua.

Dennis Man

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Olimpiu Moruțan și Dennis Man, cei doi foști jucători de la FCSB, s-au întâlnit într-un meci direct în Serie B. În etapa cu numărul 27, Pisa a reușit să se impună cu 1-0 pe terenul celor de la Parma și a urcat pe locul 5 în clasament, cu 41 de puncte.
Marius Marin nu a fost prezent în lotul celor de la Pisa, iar Moruțan nu a mai reușit să copieze evoluția bună de etapa trecută, atunci când a marcat un gol. Idrissa Toure a adus victoria oaspeților, cu un gol superb înscris pe finalul partidei.
Moruțan și Man au fost schimbați după 73, respectiv 76 de minute de joc, cei doi având evoluții puțin șterse, nereușind să-și pună amprenta pe jocul formațiilor lor. La oaspeți a fost introdus pe teren și Adrian Rus, în minutul 87, doar pentru a securiza rezultatul de pe tabelă.
Primele două clasate din Serie B vor promova direct, în timp ce locurile 3-8 vor disputa un play-off pentru stabilirea celei de a treia echipe care va urca în Serie A. Lupta este strânsă, 9 echipe fiind despărțite de doar 8 puncte.
Citește și:

Notele primite de Man și Moruțan după duelul direct din Serie B

Dennis Man a primit nota 6 din partea italienilor de la parmalive.com, în timp ce Moruțan a fost recompensat cu 5,5 pentru prestația sa. Fostul jucător de la FCSB și UTA a fost accidentat și părea că nu va prinde duelul cu compatriotul său, iar site-ul oficial al clubului a scris despre el că a avut o evoluție bună, dar lipsită de slipiri.
"Recuperat in extremis după accidentarea suferită al Frosinone, românul a avut, în general, o evoluție pozitivă, dar este din nou evanescent și nu reușește să aibă impact. Niște driblinguri frumoase și câteva idei bune. El poate face mai multe și este de așteptat", au scris cei de la parmalive.com
Jurnaliștii se așteptau la ceva mai mutl din partea lui Moruțan, mai ales după prestația fabuloasă din etapa trecută, cu Perugia.
"S-a așteptat ceva mai mult din partea lui, mai ales după meciul cu Perugia. În schimb, talentul lui poate fi întrezărit ocazional și nu reușește niciodată să intre în joc și să facă diferența", a mai scris sursa citată.
Dennis Man și Olimpiu Moruțan vor avea din nou ocazia de a-și arăta forțele în etapa 28 din Serie B. Parma se va deplasa pe terenul celor de la Reggina, sâmbătă, de la ora 17:00, în timp ce Pisa va juca acasă, cu Palermo, în aceeași zi, de la ora 15:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo