Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pușcaș și-a dat autogol, într-un meci în care Drăgușin a înscris prima dată pentru Genoa

Nicu Savin

Publicat 19/02/2023 la 19:25 GMT+2

George Pușcaș a fost aproape să o "îngroape" pe Genoa în duelul de la Modena, terminat în cele din urmă la egalitate, scor 2-2. Atacantul român și-a înscris în proprie poartă la scorul de 1-1. Colegul său, Radu Drăgușin reușise în prima repriză să marcheze primul său gol în tricoul grifonilor.

George Pușcas (Genoa)

Credit imagine: Eurosport

George Pușcaș, Radu Drăgușin și Denis Drăguș reprezintă contingentul român de la Genoa, echipă care speră la promovarea în Serie A la numai un an de când a căzut de pe prima scenă. Grufonii au jucat azi în deplasare la Modena, în runda a 25-a din Serie B, iar românii au fost în prim plan.
În minutul 6, Radu Drăgușin a deschis scorul, reluând cu capul în poartă o centrare din corner a lui Aramu. Gazdele au preluat apoi frâiele jocului și Luca Strizzolo a egalat în minutul 36, stabilind scorul pauzei.

Pușcaș demon, Drăgușin înger pentru Genoa

În partea secundă a ieșit la rampă George Pușcaș, dar în sens negativ. Atacantul român și-a dat autogol în minutul 55 și contraperformanța sa putea costa scump echipa antrenată de Alberto Gilardino. Fostul mare atacant italian l-a înlocuit pe Pușcaș cu Yalcin, în minutul 67, astfel că rămâne cu numai 3 goluri înscrise în 18 meciuri jucate în acest sezon de Serie B.
În minutul 82 a intrat pe teren și Drăguș, iar peste numai 3 minute Mattia Bani a marcat golul care a dus un punct pentru oaspeți.
În urma acestui rezultat, Genoa rămâne pe locul doi în clasament, la 8 puncte față de liderul Frosinone, care pare desprinsă în lupta pentru promovare. Locul doi duce, de asemenea, direct în Serie A, dar lupta se anunță una deosebit de strânsă, existând multe echipe care dacă leagă două-trei victorii pot să se implice. În etapa viitoare, Genoa va juca acasă cu Spal Ferrara, formație aflată pe loc retrogradabil.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo