Francezii de la L’Equipe au realizat topul celor mai bine plătiți antrenori din fotbal. Cel mai mult câștigă Diego Simeone, tehnicianul celor de la Atletico Madrid, care este remunerat cu 43.2 milioane de euro brut pe sezon.
Următorii clasați sunt din Premier League, Pep Guardiola (Manchester City), cu 23.28 de milioane de euro brut pe an, Jose Mourinho (Tottenham Hotspur) și Jurgen Klopp (Liverpool), amândoi cu 17.52 de milioane de euro brut pe an.
Pe locurile 5 și 6 sunt Zinedine Zidane (Real Madrid), care primește 16.8 milioane de euro brut pe an, și Antonio Conte (Inter Milano), 16.65 milioane de euro brut pe an. Antrenorul numit recent la Barcelona, Quique Setien, este remunerat cu 6 milioane de euro pentru fiecare stagiune.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
ACUM O ORĂ
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM O ORĂ
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 11 ORE