Germania a fost demolată în 70 de minute la Sevilla de un Ferran Torres genial. Noul jucător al lui Guardiola la Manchester City a reușit o triplă în poarta lui Neuer! Cele două echipe au pornit cu mari speranțe la începutul meciului pentru că cine se impunea câștiga grupa de Nations League și mergea în Final 4. Mai mult, nemții aveau și șansa unui egal, dar au fost loviți de tăvălugul La Rioja.
Germania este de obicei echipa care sugrumă adversarul și nu-i dă nici o șansă, dar acum Low trebuie să explice cum a putut echipa sa să încaseze 6 goluri pentru prima dată din 1931.

Top 10 cele mai usturătoare înfrângeri din istoria fotbalului

Fotbal
Cine sunt cei care au avut mari performanțe cu echipele naționale, dar n-au confirmat ca antrenori
13/11/2021 LA 15:52
10. Yugoslavia - Insulele Feroe 7-0
Yugoslavia a făcut o campaniei de calificare la Euro 1992 formidabilă, dar din păcate a fost obligată să stea acasă din cauza războiului care a devizat țara în cele din urmă. Între succesele din acele preliminarii a fost și acest 7-0 cu Feroe.
9. Portugalia - Correa de Nord 7-0
Dictatorul care conducea Coreea de Nord a interzis transmiterea la tv a partidelor de Campionatul Mondial din 2010 și cine știe ce rezultat a fost comunicat fanilor de acolo. Cert este că Ronaldo&co au făcut show.

Klose : "En 2002 nous étions une jeune équipe"

Credit imagine: Foot123

8. Germania - Arabia Saudită 8-0
Cel mai clar succes obținut la Cupa Mondială de Germania a fost în 2002, când Mannschafftul s-a distrat cu Arabia Saudită. Dacă vă întrebați cum a ajuns Miroslav Klose cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale trebuie să știți că a marcat 3 goluri în acest meci.
7. Spania - Austria 9-0
În 1999, Spania a mai reușit un rezultat uriaș. Fostul star de la Real Madrid a marcat de 4 ori în succesul cu 9-0 în fața Austriei, realizat în preliminariile pentru Euro 2000.
6. România - Finlanda 9-0
În octombrie 1973, naționala României a trecut cu 9-0 de Finlanda, la București. Mircea Sandu și Florea Dumitrache au reușit fiecare câte o dublă în cea mai clară victorie obținută de "tricolori". Chiar și așa, echipa noastră a ratat calificarea la Mondialul din 74. Germania de Est s-a calificat atunci din grupa noastră preliminară.
5. Brazilia - Nicaragua 14-0
În 1975, la Jocurile PanAmericane, Brazilia nu a avut milă de Nicaragua. Luis Alberto a dat 8 goluri în acest meci care a intrat în istorie ca cea mai clară victorie a Braziliei

USA 13-0 Thailand

Credit imagine: Getty Images

4. SUA - Thailanda 13-0 (femimin)
Naționala feminină a Statelor Unite este cea mai bună din istorie, iar succesul de la Campionatul Mondial din 2019 a fost incredibil. 14-0 cu Thailanda a arătat diferența uriașă dintre cele două echipe. Niciuna din fotbalistele care au jucat pentru Thailanda nu era profesinistă la ora meciului.
3. Spania - Olanda 1-5
Campioana mondială entitre, Spania s-a întors acasă cu capul plecat de la Mondial din 2014. Van Persie și Robben i-au răvășit pe spanioli în victoria Olandei cu 5-1 și Spania a încheiat turneul final încă din grupe.
2. Australia - Samoa Americană 31-0
Cea mai mare victorie dintr-un meci oficial a fost realizată de Australia. Archie Thompson a terminat meciul din 2001 cu 13 goluri. Este de fapt victoria care a determinat FIFA să introducă un tur preliminar în Oceania pentru ca aceste scoruri astronomice să nu se repete.

Germany celebrate their victory against Brazil.

Credit imagine: AFP

1. Brazilia - Germania 1-7
Fanii germani nu pot fi consolați acum, dar pentru a încerca să le îndulcim amarul putem aminti de acest meci. Semifinala mondială pe teren gazdei, Brazilia câștigată cu 7-1 este cea mai mare victorie din istoria fotbalului. E clar că Germania a fost într-o seară magică și a fost doar încălzirea pentru un nou titlu mondial, venit cu Low pe bancă în 2014.
Germania a pierdut cu 6-0 la Sevilla în fața Spaniei, dar într-un meci din Nations League. E clar că Low este într-o situație foarte dificilă și, cine știe, ar putea să lase pe altcineva să conducă naționala Germaniei pentru un nou asalt la titlul mondial în Qatar, în 2022.
Liga
Pe cine vrea Perez să aducă la Real în locul lui Ancelotti dacă rezultatele nu se îmbunătățesc
04/10/2021 LA 15:47
Campionatul European UEFA
Nemții îl forțează pe Low să schimbe echipa pentru optimea cu Anglia. "Am trecut, dar nu știm de ce"
25/06/2021 LA 07:15