Siteul spaniol eldesmarque.com l-a caraterizat pe Herminio Menendez, omul privit de dinamoviști ca un salvator. Adus la negocierile cu Negoiță de către Ioan Andone, Herminio Menendez este un om cu o poveste de viață extraordinară.
În vârstă de 66 de ani, Menendez a fost un canotor redutabil. Performanțele sale au fost excelente în a doua parte a anilor 70, când a fost campion mondial și a luat argintul la Jocurile Olimpice din 1976.
https://i.eurosport.com/2020/04/26/2811136.jpg
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 4 ORE

Experință deosebită

După cariera de canotor, Herminio Menendez a fost ales ca reprezentant al sportivilor în Comitetul Olimpic Spaniol și în 1989 s-a remarcat printre cei care au elaborat legea privatizării cluburilor de fotbal și baschet. În 1990, Herminio Menendez a condus biroul din Madrid al Comitetului de Organizare a Jocurilor Olimpice din 92. Mai mult, Menendez a fost între purtătorii torței olimpice chiar pe stadionul Montjuic din Barcelona.
În 1993 și 1997, spaniolul adus de Andone să salveze Dinamo a condus clubul Sporting Gijon, unde l-a transferat pe fostul dinamovist Marcel Sabou. În această perioadă, Gijon a fost în Primera Division și a jucat o semifinală de Cupa Spaniei. La venirea la Sevilla, Del Nido l-a adus cu el pe Mendendez, dar a stat doar până în 99.

Impresarul lui Julio Baptista

Herminio Menendez s-a dedicat impresariatului, iar acum un an și jumate l-a adus la CFR Cluj pe Julio Baptista. A existat chiar o discuție privind implicarea sa ca președinte la CFR în locul lui Iuliu Mureșan în 2018.

Ionut Negoita

Credit imagine: Eurosport

Negoiță vrea 1 leu, dar nu chiar

Primul pas pentru cumpărarea lui Dinamo este plata licenței, adică 180 de mii de euro.
Negoiță a sous de mai multe orice că va vinde echipa cu 1 leu, dar există datorii de peste 2 milioane de euro către firmele deținute chiar de actualul patron. Spaniolul adus de Andone la negocieri trebuie să rezolve acestă datorie.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46