Mbappe a terminat abia pe 9 în clasamentul pentru Balonul de Aur, fiind surprins uimit că a fost votat atât de puţin de către jurnalişti. Vârful lui PSG e convins că, odată ce va ajunge la Real Madrid, unde va fi adevărata stea (la PSG trebuie să împartă rolul de lider cu Messi), lucrurile se vor schimba.
PSG încă nu concepe că atacantul i-ar putea scăpa printre degete, gratis, astfel că oficialii parizieni s-au comportat ca adevărate gărzi de corp, aseară, astfel încât Mbappe să nu comunice cu Emilio Butragueno, emisarul lui Real de la gală.
"O adevărată legendă a Madridului precum Zidane și-a început istoria la Real Madrid datorită unui mesaj pe un șervețel pe care Florentino Pérez i l-a transmis la un eveniment similar cu cel de aseară", notează Mundo Deportivo.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Chiar dacă vremurile s-au schimbat, iar camerele de filmat "au ochi" peste tot, PSG nu şi-a asumat vreun risc, spre amuzamentul jurnaliştilor spanioli.
"Mbappe a fost păzit de președintele său, Al-Khelaïfi, și de directorul său sportiv, Leonardo. O gardă pretoriană care nu i-a permis lui Emilio Butragueno, să se apropie de perla franceză", mai notează sursa citată.
CITEŞTE ŞI:
DE LA 20€/LUNĂ, PE LOCUL 3 ÎN CLASAMENTUL PENTRU BALONUL DE AUR. POVESTEA FANTASTICĂ A LUI JORGINHO

Mbappe, spre Real Madrid

Mbappe e la o lună distanță de a intra în ultimele șase luni de contract, moment în care poate semna liber cu orice formație își dorește. Francezii încă speră să își pună semnătura pe prelungirea înțelegerii, de aceea insistă pe lângă Zidane să accepte postul de antrenor al lui PSG, urmând a-l înlocui pe Pochettino. Zizou este unul dintre idolii lui Kylian și un motiv principal pentru care vrea să meargă pe Bernabeu (pentru a-i călca pe urme).
"Florentino are planuri măreţe pentru vara lui 2022", anunţa Ancelotti după victoria din weekend, cu Sevilla, jurnaliştii iberici speculând că preşedintele Realului visează, pe lângă Mbappe, şi la Haaland.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33