Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid – Athletic Bilbao e finala Supercupei Spaniei! Trupa lui Simeone, eliminată în semifinale

Irina Aldea

Publicat 13/01/2022 la 22:53 GMT+2

Real Madrid și Athletic Bilbao se vor lupta pentru trofeu în Supercupa Spaniei. Echipa lui Diego Simeone a condus cu 1-0, dar trupa lui Marcelino a revenit și s-a impus cu scorul de 2-1.

SuperCupa Spaniei

Credit imagine: Getty Images

Athletic Bilbao a reușit remontada pe King Fahd International Stadium după ce a trecut de campioana Spaniei, Atletico Madrid. Joao Felix a deschis scorul în semifinala dintre Atletico și Athletic Bilbao, în minutul 62, după cemingea a lovit bara, a ricoșat în spatele lui Unai Simon și a intrat în poartă.
Trupa lui Marcelino a egalat în minutul 77 prin Alvarez, iar Williams a dat lovitura de grație trupei lui Diego Simeone în minutul 81, cu un șut bomba în poarta lui Oblak. Bascii au întors incredibil rezultatul în Arabia Saudită. Ieri, Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după victoria din Arabia Saudită contra Barcelonei. Echipa lui Carlo Ancelotti a început mai bine partida de la Riyad și a învins în final, calificându-se în marea finală.

Atletico Madrid - Athletic Bilbao 1-2 | Echipele de start

  • Atletico Madrid: Oblak - Llorente, Vrsaljko, Gimenez, Hermoso, Carrasco - Koke, Kondogbia, Lemar - Correa, Joao Felix. Rezerve: Cunha, De Paul, Felipe, Herrera, Lecomte, Martin, Moreno, Renan Lodi, Serrano, Simeone, Suarez. Antrenor: Diego Simeone
  • Athletic Bilbao: Simon - de Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga - Berenguer, Garcia, Zarraga, Muniain - Sancet, Williams. Rezerve: Agirrezabala, Berchiche, Capa, Garcia, Lekue, Nolaskoain, Petxa, Serrano, Vesga, Vivian, Williams. Antrenor: Marcelino
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo