Conform presei iberice, Messi a discutat săptămâna trecută cu Pep Guardiola la telefon, iar tehnicianul i-a promis că va face tot posibilul pentru a-l transfera pe Etihad. Deși "războiul" dintre Messi și Barcelona este departe de a fi încheiat, au fost lansate deja câteva variante prin care argentinianul ar putea ajunge la Manchester City.
Dacă până la urmă Messi nu va putea fi întors din drum de conducătorii Barcelonei, clubul catalan va fi obligat să negocieze vânzarea acestuia, dacă nu cumva acesta va obține dreptul să plece gratuit.
https://i.eurosport.com/2020/01/01/2745066.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 20 ORE

Gabriel Jesus e pe placul Barcelonei

Mai mult ca sigur, Barcelona va solicita o sumă foarte mare pentru starul său, iar situația delicată creată de pandemie ar pune în dificultate chiar și cele mai bogate cluburi. În aceste condiții, includerea în tranzacție a unor jucători este foarte plauzibilă.
Manchester City este plasată foarte bine în această situație, având la dispoziție jucători care să fie pe placul Barcelonei într-un eventual schimb. Gabriel Jesus este unul dintre acești fotbaliști și chiar dacă Pep Guardiola îl apreciază foarte mult pe brazilian, tehnicianul spaniol este dispus să facă orice sacrificiu pentru a lucra din nou cu Messi.
Gabriel Jesus a ajuns în 2017 la Manchester City, la un an după ce Pep a fost numit pe banca "cetățenilor" și de atunci a progresat constant devenind un jucător de bază în atacul "cetățenilor", profitând și de accidentările lui Kun Aguero. În sezonul recent încheiat, Jesus a jucat 53 de meciuri pentru City în toate competițiile, marcând 23 de goluri și dând 14 pase decisive.
Pe lângă Gabriel Jesus, City i-ar putea include în eventualul transfer al lui Messi și pe Eric Garcia, jucător crescut de Barcelona, respectiv Angelino, fundaș stânga care a fost împrumutat la Leipzig în sezonul precedent și care ar putea fi o soluție de înlocuire a lui Jordi Alba pe Camp Nou.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42