Getty Images

Sports Festival 2020 | Pirlo, Totti și Ibrahimovic, invitați la meciul de retragere al lui Mutu

Sports Festival 2020 | Pirlo, Totti și Ibrahimovic, invitați la meciul de retragere al lui Mutu

09/10/2019 la 16:25Actualizare 09/10/2019 la 16:57

Ibrahimovic și Totti au fost invitați de Adi Mutu la Sports Festival 2020, organizat vara viitoare la Cluj-Napoca. La eveniment va fi prezentă și Simona Halep.

Adrian Mutu a declarat că își va organiza meciul de retragere vara viitoare, în cadrul evenimentului Sports Festival 2020. Fostul atacant al naționalei a spus că la festivalul de la Cluj-Napoca au fost invitați și foștii săi coechipieri Andrea Pirlo, Francesco Totti și Zlatan Ibrahimovic. Pirlo și Totti și-au confirmat deja prezența, în timp ce Zlatan trebuie să-i ofere răspunsul în perioada următoare. Meciul de retragere se va juca între "Team Romania" și "World Stars" pe 13 iunie 2020. În echipa lui Adrian Mutu se va afla și Mirel Rădoi, actualul selecționer al naționalei de tineret a României.

Adrian Mutu la conferinta de presa

"Avem foarte multe confirmări, dar sunt anumiți jucători care sunt încă în activitate. Așa cum știți, Ibra a fost colegul meu de cameră un an și jumătate la Juventus, deci discut și cu el. El e încă în activitate, în SUA. Trebuie să vedem dacă are posibilitatea să vină, dar suntem în discuții și așteptăm o confirmare cât mai repede", a spus Mutu la conferința de presă de ieri.

"Vom încerca să formăm un mix între Generația de Aur și generația mea. Sports Festival a fost singura propunere care m-a convins. Mi-a plăcut ce se întâmplă pe lângă meciul demonstrativ în cele patru zile. E un eveniment care ar trebui organizat peste tot. Sper să vină cât mai mulți fani la stadion, cât mai mulți iubitori ai fotbalului. Noi vrem să facem spectacol și să oferim un exemplu copiilor”, a mai adăugat Adi Mutu.

Adrian Mutu, in tricoul Fiorentinei

La Sports Festival 2020 va veni și Simona Halep, care a participat cu mare succes și la ediția de anul acesta alături de Fabio Fognini, Marius Copil, Darren Cahill, Andrei Pavel și Daniela Hantuchova. A treia ediție a festivalului va avea loc pe 11-14 iunie 2020, la Cluj-Napoca.