Jurnaliștii italieni de la Corriere dello Sport au transmis că actuala conducere a lui Inter Milano a primit o ofertă fabuloasă pentru cumpărarea clubului. Citați de Mundo Deportivo, italienii au precizat că în ciuda faptului că nu există o ofertă oficială, în cadrul echipei antrenate de Conte se ia serios în calcul vânzarea clubului către fondului de investiții englez, BC Partners.
Președintele și patronul clubului milanez Steven Zhang a negat în trecut această informație, potrivit căreia Inter Milano ar fi de vânzare, însă ultimele informații apărute în presa din Italia indică faptul că Zhang ar urma să ajungă la un acord în următoarele luni pentru vânzarea clubului. Mai mult, oferta este una de nerefuzat, după cum transmite presa internațională, fiind vorba despre o sumă cuprinsă între 400 și 500 de milioane de euro de la grupul englez de investiții.

Sumă impresionantă oferită în schimbul lui Inter Milano

Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33
Cotat de site-ul de specialitate la 608 milioane de euro, Inter Milano ar urma să ajungă pe mâna grupului de investiții englez, iar Steven Zhang se gândește serios la oferta pe care britanicii i-au făcut-o, asta pentru că nu e vorba numai de suma oferită în schimbul clubului, ci și de plata datoriilor pe care milanezii le-au adunat.
Jurnaliștii italieni, citați de cei spanioli, transmit că în ultimele zile au avut deja loc câteva întâlniri între cele trei părți incluse în afacere, Zhang, BC Partners și fondul LionRock, care deține o acțiune minoritară. În afara celor 500 de milioane de euro pe care le-ar oferi în schimbul clubului, BC Partners s-ar îngriji și de datoria de 350-400 de milioane de euro contractată de clubul lombard, ajungându-se astfel la aproape 900 de milioane de euro.
Serie A
Gazzetta dello Sport, cuvinte mari despre Ionuț Radu! De ce românul are șanse să devină titular
02/09/2021 LA 10:25
Serie A
Inter - Genoa 4-0. Meci magic făcut de "trădătorul" Calhanoglu și de Edin Dzeko
21/08/2021 LA 18:26