După remiza dramatică din etapa trecută, când a fost egalată în minutul 90+5 de Erzurum BB, după un penalty contestat, formația lui Șumudică a reușit prima victorie a anului.
Confruntarea se anunța una destul de ușoară pentru trupa românului, în contextul în care oaspeții sunt pe poziție retrogradantă, dar Ankaragucu a făcut o partidă bună, dominând la capitolul posesie (51-49).

Maxim, cel mai bun sezon din carieră, în tricoul lui Gaziantep

Romanian Liga I
Rapid - Dinamo 3-1. Mutu i-a stricat revenirea lui Uhrin pe banca tehnică a "câinilor"
13/03/2022 LA 20:33
Și, totuși, Gaziantep s-a impus, grație în primul rând lui Maxim. În minutul 70, plecat de la limita off-side-ului, Demir a avut o acțiune în viteză în banda dreaptă. Portarul i-a ieșit în întâmpinare, dar atacantul lui Gaziantep a întors inteligen spre Maxim, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
Scorul final a fost stabilit în prelungiri, de Sahin. Golul nu doar că a certificat victoria, dar a avut o importanță aparte. La 1-0, Gaziantep ar fi urcat provizoriu doar pe locul secund, la egalitate cu liderul Beșiktaș. Cele două echipe ar fi avut același număr de puncte și același raport la golaveraj (+12); însă formația din Istanbul avea un număr mai mare de goluri marcate. Astfel, cu 2-0, Gaziantep a trecut pe primul loc, cu +13 la golaveraj. Formația lui Șumudică e singura cu o singură înfrângere în acest sezon (cu Galata), dar a înregistrat 7 remize, lucru care a împiedicat-o până acum să conducă în clasament.
Pentru echipa lui Șumudică, Toșca a fost integralist, în timp ce Maxim a fost ținut pe teren până în minutul 87, când i-a lăsat locul lui Andre.
Alexandru Maxim a reușit al 8-lea gol al sezonului, în 16 partide disputate. El se află deja la cel mai bun sezon al carierei, niciodată anterior nereușind să puncteze de mai mult de 7 ori într-o stagiune. Maxim e al doilea în clasamentul golgheterilor din Turcia, la egalitate cu Aboubakar (Beșiktaș). Doar Boupendza a marcat mai multe goluri în acest sezon în Super Liga Turcă (9 reușite).
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat convocările preliminare pentru partidele cu Grecia și Israel
04/03/2022 LA 13:39
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB 0-3. Puștii Octavian Popescu și Ianis Stoica au stabilit soarta derbyului
30/01/2022 LA 20:19