Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul făcut de Marius Șumudică, după ce Drăguș și Sorescu au scos-o pe Gaziantep din zona retrogradării

Dani Morar

Publicat 11/02/2024 la 18:54 GMT+2

Gaziantep s-a impus cu scorul de 3-1 în fața ultimei clasate din Turcia, Istanbulspor, și a ieșit din zona retrogradării. Drăguș a marcat o dublă, iar Sorescu a închis tabela, la finalul partidei Marius Șumudică răbufnind la adresa criticilor.

Marius Șumudică. Sursa: Profimedia.

Credit imagine: Eurosport

Românii au făcut legea în Turcia. Denis Drăguș a marcat o dublă, iar Sorescu a înscris și el un gol superb în prelungiri, Gaziantep câștigând cu scorul de 3-1 în fața lui Istanbulspor și ieșind din zona retrogradării.
Marius Șumudică a răbufnit la finalul partidei, sătul de criticile venite după cele 7 etape fără victorie. Antrenorul a motivat eșecurile spunând că printre adversari s-au aflat și echipe precum Galatasaray sau Fenerbahce și a anunțat că toată atenția se va muta pe disputa cu Samsunspor, formație care se află fix sub Gaziantep în clasament.
"Toată lumea vorbeşte despre ultimele şapte meciuri pe care nu le-am câştigat, dar în aceste meciuri am întâlnit Galatasaray şi Fenerbahce. Astăzi, sunt foarte fericit pentru jucătorii mei. A fost dificil să întoarcem meciul, dar jucătorii mei au făcut-o.
Meciul cu Samsun este foarte important pentru noi. Noul jucător transferat (n.r. Deian Sorescu) a marcat şi Drăguş de asemenea a marcat o „dublă”, am vrut să subliniez asta", a declarat Marius Şumudică, conform beinsports.tr.
Citește și:

Denis Drăguș și Sorescu au marcat goluri superbe pentru Gaziantep

Denis Drăguș a fost titularizat de Marius Șumudică în partida pe care Gaziantep a disputat-o pe terenul ultimei clasate, Istanbulspor.
Gazdele au deschis scorul după doar 7 minute de joc. David Sambissa a primit o diagonală în partea dreaptă a careului și a recentrat pentru Florian Loshaj, care a marcat din 10 metri.
A urmat bijuteria de gol a lui Denis Drăguș, care a înscris în minutul 15. Românul a avansat pe flancul stâng și și-a făcut mingea pe interior, după care a trimis superb la colțul lung, învingându-l pe Alp Arda.
În minutul 60, Drăguș a fost desemnat să bată un penalty și a executat lovitura cu mult sânge rece, ducându-și formația în avantaj.
10 minute mai tâziu, autorul golului gazdelor a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, facilitând și mai mult misiune formației românilor.
La Gaziantep, Florin Niță și Alexandru Maxim au fost integraliști, în timp ce Deian Sorescu a intrat pe final, chiar în locul lui Drăguș. În minutul 78, Drăguș a văzut și un cartonaș galben.
Sorescu a înscris și el în minutul 90+6, stabilind scorul final cu o altă execuție de pus în ramă.
S-a încheiat 3-1 pentru Gaziantep, care urcă pe locul 15 în campionat, cu 27 de puncte în 25 de etape. Istanbulspor rămâne pe ultimul loc, cu doar 11 puncte adunate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo