Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Drăguș și Sorescu, super-goluri în Turcia! Gaziantep iese din zona retrogradării după victoria cu 3-1

Dani Morar

Actualizat 11/02/2024 la 17:02 GMT+2

Denis Drăguș a marcat un super-gol în campionatul Turciei. Românul a trimis mingea în plasă și din penalty și a adus victoria lui Gaziantep în fața celor de la Istanbulspor. Formația antrenată de Marius Șumudică iese asftel din zona retrogradării, urcând până pe poziția 15.

Denis Drăguș, Gaziantep.

Credit imagine: Eurosport

Denis Drăguș a fost titularizat de Marius Șumudică în partida pe care Gaziantep a disputat-o pe terenul ultimei clasate, Istanbulspor.
Gazdele au deschis scorul după doar 7 minute de joc. David Sambissa a primit o diagonală în partea dreaptă a careului și a recentrat pentru Florian Loshaj, care a marcat din 10 metri.
A urmat bijuteria de gol a lui Denis Drăguș, care a înscris în minutul 15. Românul a avansat pe flancul stâng și și-a făcut mingea pe interior, după care a trimis superb la colțul lung, învingându-l pe Alp Arda.
În minutul 60, Drăguș a fost desemnat să bată un penalty și a executat lovitura cu mult sânge rece, ducându-și formația în avantaj.
10 minute mai tâziu, autorul golului gazdelor a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, facilitând și mai mult misiune formației românilor.
Citește și:

Denis Drăguș și Marius Șumudică au ieșit din zona retrogradării cu Gaziantep

La Gaziantep, Florin Niță și Alexandru Maxim au fost integraliști, în timp ce Deian Sorescu a intrat pe final, chiar în locul lui Drăguș. În minutul 78, Drăguș a văzut și un cartonaș galben.
Sorescu a înscris și el în minutul 90+6, stabilind scorul final cu o altă execuție de pus în ramă.
S-a încheiat 3-1 pentru Gaziantep, care urcă pe locul 15 în campionat, cu 27 de puncte în 25 de etape. Istanbulspor rămâne pe ultimul loc, cu doar 11 puncte adunate.
Românul de 24 de ani este la al 12-lea gol marcat pentru Gaziantep în toate competițiile. În cele 29 de partide disputate, el a oferit și un assist și este unul dintre candidații serioși pentru lotul României de la EURO 2024.
Marius Șumudică își dorește un transfer definitiv al lui Drăguș, care e împrumutat de la Standard Liege. Turcii ar fi făcut deja o ofertă de 2 milioane de euro, refuzată de belgieni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo