UEFA a anunțat în urmă cu puțin timp că, la meciul de la Budapesta programat pe 24 septembrie (22:00), suporterii vor putea umple 30% din capacitatea stadionului. Aceștia vor fi nevoiți să respecte regulile de distanțare socială pe durata partidei, pentru a evita răspândirea virusului Covid-19.
Supercupa Europei va reprezenta primul meci intercontinental disputat cu fani în tribune, de după pandemia de coronavirus.
Supercupa Europei
Supercupa Europei | Chelsea s-a impus după penalty-uri împotriva lui Villarreal
11/08/2021 LA 12:54

Supercupa Europei, dintre Bayern Munchen și Sevilla, se va disputa cu fani în tribune

Bayern Munchen și Sevilla se vor întâlni la Budapesta, luna viitoare. Cele două echipe și-au asigurat locul în Supercupa Europei, după un sezon european fabulos. Bayen a cucerit trofeul UEFA Champions League pentru a 6-a oară în istorie, după ce a trecut în finală de PSG, scor 1-0. Kingsley Coman a marcat golul victoriei în repriza secundă și a adus prestigiosul trofeu în vitrina de la Munchen.
Pe drumul către trofeu, formația bavareză a câștigat toate cele 11 meciuri disputate. Robert Lewandowski a înscris în 9 dintre acestea, fiind cel mai bun marcator al sezonului, cu 15 goluri.
De cealaltă parte, Sevilla a triumfat tot pentru a 6-a oară, însă în Europa League. Andaluzii s-au impus în finala cu Inter, scor 3-2, și vor lupta pentru a 2-a Supercupă a Europei din istoria clubului, după cea obținută în 2006, împotriva Barcelonei. Tot o singură dată s-a impus și Bayern în Supercupa Europei. Se întâmpla în 2013, când bavarezii treceau de Chelsea, la loviturile de departajare.
Va fi a 3-a confruntare dintre cele două echipe. Bayern și Sevilla s-au mai întâlnit în sezonul 2017/2018 din Champions League, în sferturile de finală. Germanii au fost cei care au mers mai departe, după 2-1 în tur și 0-0 în retur.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ