Bournemouth părea că va avea un sezon de tranziție. Odată echipa retrogradată, Eddie Howe a decis să plece, simțind că a dezamăgit, iar la scurt timp au plecat și vedetele echipei. Fraser și Callum Wilson au ajuns la Newcastle, în timp ce Ake a fost cumpărat de Guardiola, la City.
Chiar și așa, "cireșele" sunt la două meciuri distanță de revenirea în Premier League. Cu un David Brooks ferit de accidentări și capabil să regizeze fazele de atac și cu un Solanke decisiv în multe momente, Bournemouth a ajuns în play-off-ul de promovare.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Azi, în manșa tur a semifinalei cu Brentford, olandezul de 24 de ani, Arnaut Danjuma, a înscris unicul gol al meciului, în minutul 55. Un avantaj important pentru returul de la finalul săptămânii, dar nu decisiv. Mai ales că Brentford, echipa care a ratat incredibil stagiunea trecută promovarea, îl are pe Ivan Toney, golgheterul Championship, cu 31 de reușite!

Swansea, pas mare spre finala barajului pentru Premier League

Dacă returul dintre Brentford și Bournemouth va fi unul sub semnul echilibrului, Swansea a luat o opțiune serioasă pentru a ajunge pe Wembley. "Lebedele" s-au impus pe terenul lui Barnsley, scor 1-0, și visează la revenirea în Premier League după 3 ani.
Echipa galezului Steven Cooper e una experimentată, având câțiva jucători cu destule meciuri pe prima scenă a fotbalului englez (Naughton, Hourihane, Lowe, Andre Ayew, Routlede sau Whittaker), astfel că are toate atu-urile să gestioneze bine meciul retur, de sâmbătă.
Andre Ayew e golgheterul lui Swansea în acest sezon, marcând de 17 ori pentru "lebede".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22