Joi seară, FC Barcelona a făcut marele anunț în legătură cu viitorul lui Messi. În ciuda faptului că toată lumea se aștepta ca Messi să continue pe Camp Nou, clubul catalan a anunțat că se va despărți de cel mai important jucător din istoria sa.
Conform presei din toată lumea, argentinianul a ajuns deja la un acord cu șefii lui PSG, fiind așteptat în Franța azi pentru a semna un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Cel mai probabil, Leo va fi prezentat la PSG mâine, pe 11 august.

Tatăl lui Leo Messi a confirmat: fiul său va semna cu PSG

Premier League
Lionel Messi, nepotrivit pentru Premier League? "Nu ar face față la nicio echipă din top 6"
ACUM 21 ORE
Contactat de jurnaliștii publicației La Sexta, tatăl lui Messi, Jorge, a oferit câteva răspunsuri scurte, dar curprinzătoare, despre viitorul fiului său: "Da, Leo va semna azi cu PSG!". Întrebat cine este vinovat pentru despărțirea lui Leo de Barcelona, Jorge a replicat: "Aflați la club cine e vonovatul (n.r. la Barcelona)".
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Jurnaliștii La Sexta l-au întrebat pe Jorge Messi și dacă Leo este trist: "Nu l-ați văzut?", a fost răspunsul lui Jorge Messi, făcând referire la conferința de presă pe care argentinianul a anunțat-o duminică. Messi este acum aşteptat din moment în moment în capitala Franţei, unde urmează să semneze un contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, conform presei internaționale.
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre transferul lui Leo Messi în liveblogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
O nouă șansă pentru Neymar? Ce planuri are Christophe Galtier cu starul brazilian
IERI LA 18:57
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30