Wayne Rooney l-a ales pe Leo Messi în comparația cu Cristiano Ronaldo. La fel ca David Beckham, și Rooney îl consideră pe argentinian superior. Asta cu toate că a jucat ani buni alături de Cristiano Ronaldo la Manchester United.
Rooney și Cristiano Ronaldo au câștigat 3 titluri de Premier League împreună și au obținut în 2008 trofeul UEFA Champions League după o finală contra lui Chelsea. A fost și anul în care Ronaldo a câștigat prima dată Balonul de Aur.

Rooney îl alege pe Messi

Serie A
Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Juventus că nu se întoarce în Italia! Mesajul starului
19/04/2020 LA 12:57
Wayne Rooney a publicat în rubrica sa din Sunday Times comparația dintre cei doi jucători care au cucerit cumulat de 11 ori Balonul de Aur.
În ciuda prieteniei mele cu Cristiano, îl aleg pe Messi. E din același motiv pentru care mi-a plăcut să-i urmăresc pe Xavi și Scholes: sunt lucrurile diferite din jocul lui Messi. Este vorba despre faptul că nu-și pierde cumpătul niciodată, nu îmi aduc aminte vreun gol marcat de Messi în care a șutat mingea cât a putut de puternic. Pur și simplu o trimite în poartă, face totul să pară ușor
Ronaldo este necruțător în careu, un killer. Dar Messi te torturează înainte să te ucidă. Cu Messi ai senzația că se distrează mai mult. Cei doi au schimbat complet fotbalul în ceea ce privește statisticile pentru goluri și nu cred că vor putea fi egalați vreodată
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 3 ORE
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31