Chiar dacă șansele de a merge mai departe sunt aproape nule, cei de la Marine au un real motiv de bucurie. Pe lângă satisfacția de a primi vizita unei echipe precum Tottenham, micuța formație din Liga a 8-a a dat și o adevărată lovitură financiară.
Președintele echipei a declarat săptămâna trecută că regretă enorm că meciul nu se poate disputa cu fanii în arenă, deoarece acest lucru ar fi adus un beneficiu financiar de circa 100.000 de £. Lucrurile au luat însă o turnură neașteptată, iar fanii s-au înghesuit să-și achiziționeze bilete virtuale, suma adunată până în acest moment depășind-o deja pe cea insinuată de oficialul formației.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 15 ORE
Cei de la Marine au anunțat prin intermediul paginii oficiale de Twitter că s-au vândut peste 10.000 de bilete virtuale, suma încasată fiind de aproximativ 125.000 de £, conform Daily Sport. Stadionul celor de la Marine are o capacitate de doar 3000 de locuri, deci banii încasați din bilete ar fi fost clar mai puțini dacă meciul se disputa cu specatori.
În această dimineață, toți membrii echipei din Liga a 8-a au primit rezultate negative la testele pentru Covid-19, al căror cost a fost suportat în totalitate de federație, astfel că nimic nu mai poate sta în calea întâlnirii istorice cu Tottenham.

MARINE, ÎN FAȚA CELUI MAI IMPORTANT MECI DIN ISTORIE: "VOM CURĂȚA PÂNĂ ȘI COVOARELE!"

În mod normal, înainte de pandemie, oficialii cluburilor puteau să servească o masă bogată înaintea meciurilor, într-o cameră special amenajată în complexul arenei. Acest lucru nu va fi posibil însă și la partida de duminică, motiv pentru care președintele londonezilor, Daniel Levy, și ceilalți oficiali ai lui Spurs, vor fi serviți "la pachet", în cutii "de 5 stele" preparate de cei de la Marine.
"Vom curăța până și covoarele!", a asigurat Leary, aflat în fața celei mai mari provocări din cariera sa de președinte.
Din păcate pentru Marine, fanii micuței echipe nu vor putea fi prezenți pe stadionul de 3.000 de locuri la ora partidei cu Spurs, din cauza pandemiei de coronavirus. Totuși, nu este exclus ca suporterii formației din liga a 8-a să urmărească partida cu Tottenham de pe acoperișul caselor din imediata proximitate a arenei, așa cum au făcut-o și la ultimele meciuri.
"Casele și pomii se află la numai câțiva metri de stadion, îndeajuns de aproape pentru a-i oferi lui Jose un pahar de vin roșu", a glumit Leary.
"Suntem cunoscuți în ligile de amatori, iar oamenii ne iubesc. Ne iubesc pentru că Marine este un club prietenos", a încheiat Leary.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Stadionul lui Tottenham a fost cuprins de flăcări în această dimineață! 300 de persoane, evacuate
02/09/2021 LA 14:12
Premier League
Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"
27/08/2021 LA 15:05