Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Finala Cupei Angliei, cu fani în tribune! Există însă o condiție

Sebastian Ujica

Actualizat 31/05/2020 la 08:29 GMT+3

Finala Cupei Angliei va avea loc pe Wembley pe 1 august iar 20.000 de fani ar putea să intre pe stadion.

Arena Wembley va găzdui finala Cupei Angliei pe 1 august

Credit imagine: SID

20.000 de fani ar putea să intre pe Wembley la finala Cupei Angliei de pe 1 august, câte 10.000 pentru fiecare dintre finaliste. Conform Mirror, Federația Engleză ia în calcul această variantă și riscurile existente în cazul în care 20.000 de oameni merg pe arena cu o capacitate de 90.000 de locuri.
Însă un asemenea scenariu este luat în calcul doar cu o condiție importantă: ca rata de infecție cu coronavirus să scadă sub 0.5 la ora la care va avea loc partida.

Finala Cupei Angliei, cu fani?

Dacă fanilor nu le va fi permis accesul la cele 92 de meciuri rămase de jucat din acest sezon de Premier League, finala Cupei Angliei poate fi diferită. Acest lucru se datorează și capacității mari a stadionului Wembley.
"Fanilor le va fi permis să meargă la un moment dat să vadă sport pe viu, nu doar în fotbal. Știm deja că nu există vreo șansă ca arenele să se deschidă în Premier League și, în niciun caz, să se umple. Dar au existat discuții despre o revenire a fanilor pe arene în diferite faze când autoritățile vor permite. La început vor fi grupuri restrânse, ușor de gestionat, iar Wembley pare locul perfect pentru a începe totul" a spus un președinte de club pentru Mirror.
Vestea vine cum nu se poate mai bine în condițiile în care existau temeri că și prima parte a sezonului următor se va disputa fără fani în tribune. Un succes în finala Cupei Angliei ar schimba însă situația.
Cupa Angliei, competiție transmisă de Eurosport, a ajuns la faza sferturilor de finală: Leicester va juca împotriva lui Chelsea, Newcastle cu Manchester City, Sheffield United cu Arsenal și Norwich cu Manchester United.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo