20.000 de fani ar putea să intre pe Wembley la finala Cupei Angliei de pe 1 august, câte 10.000 pentru fiecare dintre finaliste. Conform Mirror, Federația Engleză ia în calcul această variantă și riscurile existente în cazul în care 20.000 de oameni merg pe arena cu o capacitate de 90.000 de locuri.
Însă un asemenea scenariu este luat în calcul doar cu o condiție importantă: ca rata de infecție cu coronavirus să scadă sub 0.5 la ora la care va avea loc partida.

Finala Cupei Angliei, cu fani?

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM O ZI
Dacă fanilor nu le va fi permis accesul la cele 92 de meciuri rămase de jucat din acest sezon de Premier League, finala Cupei Angliei poate fi diferită. Acest lucru se datorează și capacității mari a stadionului Wembley.
"Fanilor le va fi permis să meargă la un moment dat să vadă sport pe viu, nu doar în fotbal. Știm deja că nu există vreo șansă ca arenele să se deschidă în Premier League și, în niciun caz, să se umple. Dar au existat discuții despre o revenire a fanilor pe arene în diferite faze când autoritățile vor permite. La început vor fi grupuri restrânse, ușor de gestionat, iar Wembley pare locul perfect pentru a începe totul" a spus un președinte de club pentru Mirror.
Vestea vine cum nu se poate mai bine în condițiile în care existau temeri că și prima parte a sezonului următor se va disputa fără fani în tribune. Un succes în finala Cupei Angliei ar schimba însă situația.
Cupa Angliei, competiție transmisă de Eurosport, a ajuns la faza sferturilor de finală: Leicester va juca împotriva lui Chelsea, Newcastle cu Manchester City, Sheffield United cu Arsenal și Norwich cu Manchester United.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00