Cupa Angliei își va duce sezonul la bun sfârșit iar faza sferturilor de finală este programată pentru ultimul weekend din iunie, semifinalele se vor disputa pe 11/12 iulie iar marea finală se va juca sâmbătă, 1 august. Premier League va reîncepe, tot pe Eurosport, pe 17 iunie iar primele meciuri vor fi cele două restanțe: Sheffield United - Aston Villa și Manchester City - Arsenal.
Nu au fost anunțate stadioanele pe care se vor juca partidele sau orele de început ale meciurilor. Semifinalele și finala se dispută însă, în mod normal, pe Wembley, la Londra. Directorul executiv al federației engleze, Mark Bullingham, a declarat: ”Suntem încântați că am ajuns la un acord privind data de restart a Cupei Angliei”.
”Competiția a fost o parte importantă a calendarului fotbalistic englez pentru ultimii 150 de ani și dorim să mulțumim celor de la Premier League dar și cluburilor pentru susținerea arătată în programarea meciurilor în aceste vremuri fără precedent. A fost o perioadă dificilă pentru multe persoane și deși este un pas înainte, data de reîncepere depinde de implementarea tuturor măsurilor de siguranță. Sănătatea jucătorilor, staff-ului și a suporterilor este prioritatea noastră”, a continuat el.
The Emirates FA Cup
Lucian Sânmărtean a ales cel mai bun jucător din weekendul fotbalistic din Anglia
22/03/2021 LA 07:56

Sferturile de finală din Cupa Angliei

  • Leicester City vs Chelsea
  • Newcastle United vs Manchester City
  • Sheffield United vs Arsenal
  • Norwich City vs Manchester United
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
The Emirates FA Cup
Tuchel, după victoria lui Chelsea cu Barnsley: ”Nu am avut curaj și ritm de joc!”
12/02/2021 LA 06:36
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10