Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată, cum am avut parte de meciuri atât din Cupa Angliei, cât și Premier League, Sânmărtean a avut de ales dintre cele două competiții iar cel care l-a impresionat cel mai mult a fost jucătorul celor de la Southampton, Nathan Redmond.
Redmond, considerat la un moment dat una dintre marile speranțe ale fotbalului englez, pe vremea când evolua la Norwich, nu a ajuns la înălțimile așteptate ale fanilor englezi însă la Southampton englezul pare să se fi integrat perfect în sistemul lui Ralph Hasenhuttl.
The Emirates FA Cup
Tuchel, după victoria lui Chelsea cu Barnsley: ”Nu am avut curaj și ritm de joc!”
12/02/2021 LA 06:36

Nathan Redmond, show total în Bournemouth - Southampton

În partida cu Bournemouth din Cupa Angliei, câștigată de sfinți clar cu 3-0, Redmond a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind constant un pericol pentru defensiva adversă prin viteza și tehnica sa.
Redmond, care are în palmares deja peste 160 de meciuri jucate în tricoul lui Southampton de când a fost transferat de la Norwich în 2016, a reușit un gol superb împotriva formației din Championship.
Englezul a finalizat imparabil, la colțul lung, după o cursă începută departe de poarta adversă și a fost decisiv pentru calificarea echipei lui Hasenhuttl în semifinalele Cupei Angliei.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt prezentate de Superbet.
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10
The Emirates FA Cup
Manchester United - Liverpool, duelul de foc din 16-imile Cupei Angliei! Toate meciurile
11/01/2021 LA 19:28