Chelsea s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei după ce Tammy Abraham a marcat golul decisiv din careul mic în urma unei centrări pe jos a lui Reece James.
Cu toate acestea, Tuchel nu a fost încântat de meci și a declarat că avea așteptări mai mari de la jucătorii săi în meciul cu Barnsley, echipă care se află în acest moment pe locul 13 în Championship.
The Emirates FA Cup
Lucian Sânmărtean a ales cel mai bun jucător din weekendul fotbalistic din Anglia
22/03/2021 LA 07:56
Tuchel a declarat după meci pentru BBC: ”Am trecut la o linie de patru fundași la pauză și l-am scos pe Marcos Alonso, ca schimbare tactică. Andreas Christensen a trebuit să iasă pentru că suferea din cauza unei dureri de cap”.

Thomas Tuchel aștepta mai multe de la jucătorii săi

”Datorită acestor schimbări am ajuns mai ușor în jumătatea adversă și am trecut peste pressingul lor. Am făcut asta foarte bine la începutul reprizei secunde și am fost constant prezenți în jumătatea adversă. Am marcat apoi golul și am avut senzația că ei și-au asumat mai multe riscuri, dar noi am început să greșim deciziile mici”, a afirmat Tuchel.
Nu am avut destul curaj și am stat prea retrași, prea mult timp. Putem să jucăm mai bine de atât, mă așteptam la mai mult, dar nu sunt nemulțumit
”Dacă nu ai ritm și mai multă încredere cu un oponent care își asumă riscuri și face meciul vieții, nu este ușor. Putem să jucăm mai bine de atât, dar nu vreau să fiu prea dur cu jucătorii”, a completat Tuchel.
Chelsea o va întâlni pe Sheffield United în sferturile de finală ale Cupei Angliei pe 20 martie pe Stamford Bridge.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
The Emirates FA Cup
Magia Cupei! Manchester City se va schimba în barul stadionului din Cheltenham
22/01/2021 LA 12:10
The Emirates FA Cup
Manchester United - Liverpool, duelul de foc din 16-imile Cupei Angliei! Toate meciurile
11/01/2021 LA 19:28