Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City - Chelsea și Leicester - Southampton, în semifinalele Cupei Angliei!

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/03/2021 la 21:28 GMT+2

Leicester s-a impus în fața lui Manchester United și s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei.

Cupa Angliei

Credit imagine: Getty Images

Cum arată semifinalele din Cupa Angliei:
  • Manchester City - Chelsea
  • Leicester - Southampton
Cele două meciuri se vor disputa într-o singură manșă, în weekend-ul 17-18 aprilie.

Leicester - Manchester United 3-1

FINAL! Leicester s-a impus în fața lui Manchester United, scor 3-1, și s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei.
Min 78. GOOOOOOOL Leicester! "Vulpile", cu un pas în semifinalele Cupei Angliei! Albrighton a centrat ideal, iar Iheanacho a reluat cu capul, fără speranțe pentru Henderson, și și-a trecut în cont "dubla".
Min 52. GOOOOOOOOL Leicester! Tielemans a înscris cu un șut la colțul lung, de la marginea careului. Trupa lui Brendan Rodgers, din nou în avantaj.
Min 38. GOOOOOOOL Manchester United! Greenwood restabilește egalitatea, cu un șut din interiorul careului.
Min 24. GOOOOOOOL Leicester! Fred, mijlocașul lui United, a pasat mult prea încet către propria poartă, iar Iheanacho a interceptat, l-a driblat pe Henderson și a trimis în plasă.
Min 1. A început meciul dintre Leicester și Manchester United!
Echipele de start:
  • Leicester: Schmeichel - Soyuncu, Evans, Fofana - Castagne, Tielemans, Ndidi, Albrighton - Perez - Vardy, Iheanacho
  • Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles - Fred, Matic - Greenwood, Pogba, Van de Beek - Martial

Chelsea - Sheffield United 2-0

Chelsea s-a impus în meciul cu Sheffield United, scor 2-0, din sferturile Cupei Angliei, într-o după-amiază în care "Săbiile" au sperat până în ultimul minut la o calificare în semifinale.
Sheffield, formație aflată deja cu gândul la Championship, și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 24. Norwood a deviat ghinionist pe lângă propriul goalkeeper, iar trupa lui Thomas Tuchel a preluat conducerea pe tabelă.
Oaspeții au alergat în disperare după egalare, însă poarta lui Kepa a rămas intactă. Tot londonezii au fost cei care au dat lovitura pe final. În prelungirile meciului, Ziyech a reluat spectaculos, din cădere, o centrare a lui Chilwell și a stabilit scorul final, 2-0, asigurând calificarea lui Chelsea în semifinale.

Everton - Manchester City 0-2

FINAL. Manchester City s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Everton și s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei!
Min 90. GOOOOOOOL Manchester City! Kevin de Bruyne a risipit orice urmă de emoție pentru trupa lui Guardiola. Mijlocașul belgian a scăpat pe contraatac și a finalizat cu un șut puternic, la colțul scurt, la care portarul lui Everton n-a putut să intervină.
Min 84. GOOOOOOL Manchester City! Gundogan a reluat cu capul din plonjon, în poarta goală, după ce Laporte a trimis în bara transversală. Cu 16 goluri marcate în toate competițiile, Gundogan este golgheterul "cetățenilor" în actualul sezon.
Echipele de start:
  • Everton: Virginia - Holgate, Mina, Godfrey - Coleman, Gomes, Allan, Digne - Sigurdsson - Calvert-Lewin - Richarlison
  • Manchester City: Steffen - Walker, Laporte, Dias, Zinchenko - Silva, Fernandinho, Gundogan - Sterling, Gabriel Jesus, Foden

Bournemouth - Southampton 0-3

Southampton este prima echipă calificată în semifinalele Cupei Angliei. "Sfinții" au câștigat categoric partida cu Bournemouth, scor 3-0, după ce au avut și două goluri anulate de VAR.
Djenepo a deschis scorul în minutul 37, după o pasă oferită de Redmond. Apoi, în prelungirile primei reprize, Redmond a trecut la finalizare și a dublat avantajul lui Southampton.
Același Redmond a dus scorul al 3-0 în minutul 59, iar "Sfinții" și-au asigurat locul în penultimul act.
...
Știrea inițială
Un total de 736 de echipe au intrat în competiție anul acesta, iar acum, în Cupa Angliei mai sunt doar opt echipe care pot cuceri marele trofeu. Principala favorită este liderul din Premier League, Manchester City, care are meci în sferturile de finală cu Everton, azi, pe Goodison Park.
Cupa Angliei și-a programat în acest weekend sferturile de finală. Sâmbătă se dispută Bournemouth – Southampton și Everton – Manchester City, meciurile de duminică fiind Chelsea – Sheffield United și Leicester – Manchester United. Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Cupa Angliei | Doar 8 echipe rămase în cursa pentru trofeu

Bournemouth este singura echipă care nu se regăsește în Premier League, dar este încă în competiție în cadrul Cupei Angliei. Totuși, Bournemouth nu va avea o misiune deloc ușoară în sferturile de finală, acolo unde vor întâlni pe Southampton. "Sfinții" sunt favoriți clari ai disputei, dar forma de joc nu este tocmai un element cheie pentru trupa lui Hasenhuttl. Southampton are 9 înfrângeri în ultimele 12 meciuri oficiale, cu o mulțime de goluri încasate, ultimele două în eșecul cu Brighton de pe teren propriu.
Mai apoi, în meciul vedetă al zilei, Everton va primi vizita liderului din Premier League, Manchester City. "Cetățenii" lui Pep Guardiola sunt hotărâți să câștige toate trofeele interne, iar confruntarea de pe Goodison Park reprezintă încă un pas important în obținerea acestei performanțe. Rămâne de văzut dacă elevii lui Carlo Ancelotti vor reuși să anihileze forța trupei de pe Etihad. Tragerea la sorți pentru faza semifinalelor se va realiza duminică seară, la pauza meciului dintre Leicester și Manchester United.
Sferturile de finală ale Cupei Angliei, în direct pe Eurosport
  • Everton – Manchester City
  • Bournemouth – Southampton
  • Chelsea – Sheffield United
  • Leicester – Manchester United
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League & FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo