Timo Werner a luat loc în această seară în tribunele celebrului Wembley, sperând că noua sa echipă, Chelsea, va cuceri trofeul Cupei Angliei. După ce a deschis scorul prin Pulisic, "albaștrii" nu au mai avut energie. În contextul accidentărilor lui Azpilicueta și Pulisic, dar și a unor decizii la limită ale arbitrilor, "tunarii" au întors scorul.
În a doua repriză, Chelsea a fost de nerecunoscut, iar o imagine cu Timo Werner, cu un sfert de oră înainte de final, spune totul despre câte speranțe mai avea germanul că trupa lui Lampard va întoarce scorul. Atacantul german a fost surprins butonând mobilul, motiv pentru o serie de glume pe rețelele de socializare.
Cea mai reușită a fost cea a contului în limba engleză a lui Leipzig, care a făcut aluzie că Werner le scrie oficialilor clubului că ar dori să se întoarcă înapoi.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 3 ORE

Leipzig a făcut un profit important cu transferul lui Werner

Londonezii i-au plătit clauza de reziliere vârfului german, cifrată la peste 50 de milioane de euro, iar Werner va încasa un salariu de 10 milioane de euro pe an în Premier League.
Internaționalul german a marcat 32 de goluri în toate competițiile pentru Leipzig în acest sezon iar plecarea sa a fost lovitură importantă pentru club din punct de vedere financiar. Werner a jucat la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.
Spectacolul din Cupa Angliei de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36