Timo Werner a luat loc în această seară în tribunele celebrului Wembley, sperând că noua sa echipă, Chelsea, va cuceri trofeul Cupei Angliei. După ce a deschis scorul prin Pulisic, "albaștrii" nu au mai avut energie. În contextul accidentărilor lui Azpilicueta și Pulisic, dar și a unor decizii la limită ale arbitrilor, "tunarii" au întors scorul.
În a doua repriză, Chelsea a fost de nerecunoscut, iar o imagine cu Timo Werner, cu un sfert de oră înainte de final, spune totul despre câte speranțe mai avea germanul că trupa lui Lampard va întoarce scorul. Atacantul german a fost surprins butonând mobilul, motiv pentru o serie de glume pe rețelele de socializare.
Cea mai reușită a fost cea a contului în limba engleză a lui Leipzig, care a făcut aluzie că Werner le scrie oficialilor clubului că ar dori să se întoarcă înapoi.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 8-a din Premier League
ACUM 10 ORE

Leipzig a făcut un profit important cu transferul lui Werner

Londonezii i-au plătit clauza de reziliere vârfului german, cifrată la peste 50 de milioane de euro, iar Werner va încasa un salariu de 10 milioane de euro pe an în Premier League.
Internaționalul german a marcat 32 de goluri în toate competițiile pentru Leipzig în acest sezon iar plecarea sa a fost lovitură importantă pentru club din punct de vedere financiar. Werner a jucat la Leipzig din 2016, atunci când a fost transferat în schimbul a 14 milioane de euro de la VfB Stuttgart. Pentru naţionala Germaniei, Werner a marcat 11 goluri în 29 de meciuri.
Spectacolul din Cupa Angliei de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 8-a din Premier League
ACUM 10 ORE
Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 15 ORE