Eliminată din Europa League, formația lui Arteta mai păstrează doar șanse teoretice în campionat pentru un loc de Champions League, astfel că marea miză pentru "tunari" a devenit Cupa Angliei. Londonezii speră să câștige trofeul și să șteargă din impresia lăsată într-una din cele mai slabe stagiuni din istoria recentă a grupării de pe Emirates.
Chiar și așa, tehnicianul lui Arsenal a preferat să își odihnească mai multe vedete în confruntarea cu Portsmouth, din optimile Cupei Angliei, mizând pe faptul că adversarul e unul inferior. Astfel, Pepe și Lacazette au fost doar rezerve, în timp ce Ozil și Aubameyang nu au fost nici măcar incluși în lot.
Partida a început rău pentru "tunari", Torreira accidentându-se după un sfert de oră în ceea ce a părut că va fi o absență de lungă durată. Din fericire, primele indicii despre sănătatea închizătorului sunt îmbucurătoare. El a fost scos pe targă, dar după o serie de investigații la stadion, medicii lui Arsenal au considerat că nu e nevoie ca mijlocașul să fie dus la spital.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
În ceea ce privește partida propriu-zisă, aceasta a fost dominată clar de Arsenal, care a avut o posesie de aproximativ 75%. Chiar și așa, ocaziile foarte clare nu au fost multe, însă "tunarii" au fructificat la maximum șansele create.
Scorul a fost deschis de Sokratis, în prelungirile primei reprize, fundașul central fructificând o centrare perfectă de pe dreapta, a lui Nelson. Imediat după pauză, Nketiah, vârful folosit tot mai mult de Arteta chiar și în Premier League, a marcat și el. La o altă centrare de pe dreapta, vârful a preluat ciudat, lucru care l-a păcălit pe portar, care ar fi avut șansa să iasă și să rețină. Atacantul "tunarilor" și-a menținut posesia și a avut de îndeplinit o simplă formalitate, pentru o victorie destul de confortabilă a echipei sale.
Tot mai mulți susțin că Eddie Nketiah ar trebui să fie o soluție pe termen lung în atacul lui Arsenal, în locul lui Lacazette.

Programul optimilor din Cupa Angliei

Marți, 3 martie
  • Chelsea – Liverpool, 21.45, pe Eurosport 1 și Eurosport Player
  • Reading - Sheffield United, 22.00
  • West Brom - Newcastle United, 22.00
Miercuri, 4 martie
  • Leicester City - Birmingham City, 21.45
  • Sheffield Wed - Manchester City, 21.45, pe Eurosport 1 și Eurosport Player
  • Tottenham - Norwich City, 21.45
Joi, 5 martie
  • Derby - Manchester United, 21.45, pe Eurosport 1 și Eurosport Player
Premier League și Cupa Angliei sunt transmise în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunile Premier League Show și FA Cup Show, produse de către Eurosport România, au loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League și Cupa Angliei
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
21/09/2021 LA 07:55
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53